Libnet.ro
UNICEF

18:45

Povestea Maria si Constance, cele mai cunoscute cofetarii din Bucuresti: Afacerea a inceput dintr-o necesitate

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Povestea Maria si Constance, cele mai cunoscute cofetarii din Bucuresti: Afacerea a inceput dintr-o necesitate

Gustul prajiturilor cofetariei Maria este cunoscut multor persoane, insa povestea din spatele unuia dintre cele mai populare branduri din acest domeniu nu a fost spusa prea des. Totul a inceput cand Maria Constantin, cofetar de meserie, a preluat, prin. continuă pe Wall-Street Ro

De ce au vandut rusii Alaska. Povestea uneia dintre cele mai mari tranzactii din istoria lumii

In 1867 Rusia a vandut teritoriul din nordul continentului american, denumit Alaska catre Statele Unite ale Americii, pentru suma de 7,2 milioane de dolari. insa in doar 50 de ani, americanii nu.

Top: Care sunt cele mai valoroase branduri din lume

Gigantii din tehnologie, Google, Apple, Microsoft, Amazon si Facebook , ocupa primele 5 pozitii in Topul BrandZTM 2017 al celor mai valoroase 100 de branduri la nivel mondial, dat publicitatii astazi de catre WPP si Kantar Millward Brown.

Cu cat sunt mai scumpe fondurile de investitii romanesti fata de cele mai mari vehicule investitionale din lume

Cele mai mari cinci fonduri de investitii din lume, cu active de 736 mld. dolari in administrare, isi taxeaza investitorii cu procente anuale extrem de mici, in general cuprinse intre 0,04% si 0,37%, insa unele dintre ele nici macar nu accepta.

Una dintre cele mai luxoase destinatii turistice a devenit cel mai infricosator loc - VIDEO

Dezastrele naturale pot lasa in urma cele mai infricosatoare ruine. in Thailanda, exista o statiune turistica ce a fost complet abandonata in urma tsunamiului care a lovit in 2004.

Cele mai puternice imagini suprinse la protestele din Romania ultimilor 10 ani au fost adunate intr-un singur album

O expozitie cu cele mai bune fotografii realizate la protestele care au avut loc in ultimii 10 ani in Romania poate fi vazuta la TIFF 2017. Imaginile sunt semnate de fotografi profesionisti si sunt incluse intr-un album intitulat Protest. Scurta istorie vizuala a miscarilor de strada din Romania ultimilor 10 ani.

Cele mai tari bancuri cu medici. De ce-i prescrie doctorul Viagra, cand Ion se plange de insomnie

Medicii sunt printre cele mai intalnite categorii de personaje in bancurile si glumele care circula pe internet. Va prezentam mai jos o selectie dintre acestea.

Guvernul din Malaezia ofera 1.000 de dolari pentru cele mai bune videoclipuri care arata cum se previne homosexualitatea

Guvernul malaezian a lansat un concurs video pe practici sanatoase de viata si ofera pana la 1. 000 de dolari pentru cele mai bune videoclipuri care explica modul in care sa evite homosexualitatea, in conformitate cu site-ul Ministerului Sanatatii, informeaza AFP.

Dolarul, la cel mai redus nivel din ultimele sapte luni

Dolarul a atins cel mai scazut nivel din ultimele sapte luni, pe fondul tensiunilor care cresc in Orientul Mijlociu, a marturiei care urmeaza sa fie depusa de fostul director FBI, James Comey si a.

Mai multe gospodarii din Resita, inundate, dupa ploile torentiale de luni seara

Mai multe gospodarii din Resita au fost inundate, luni, in urma unor ploi torentiale. Astfel, a fost necesara interventia pompierilor, pentru a evacua apa.

Furtuni puternice in mai multe judete din tara, in urmatoarele ore

Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni noi atentionari nowcasting Cod galben de furtuna, valabile in mai multe localitati din judetele Cluj, Bihor si Suceava, in urmatoarele.

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )