Libnet.ro
UNICEF

01:06

Cele mai rare nume de fete din Romania

Antena3 Antena3,
Cele mai rare nume de fete din Romania

Cele mai rare nume de fete din Romania sunt tot mai cautate de parintii care doresc sa le puna prenume care sa-i diferentieze de toti ceilalti copii si, mai apoi, adulti pe care-i vor intalni pe parcursul vietii. continuă pe Antena3

Laserul de la Magurele. Directorul celui mai mare proiect stiintific din Romania: Finalizam etapa propunerilor de experimente. Suntem in timp cu toate componentele stiintifice, dar constructia cladirii este in intarziere

Cei 60 de cercetatori romani si straini angajati ai ELI-NP definitiveaza zilele acestea propunerile de experimente care vor fi facute la Magurele, folosind cel mai puternic laser din lume. Nicolae Zamfir, directorul proiectului si directorul Institutului National de Fizica si Inginerie Nucleara, a declarat pentru HotNews. ro ca acum se incheie etapa de pregatire a experimentelor, propunerile cercetatorilor vor fi evaluate de oameni de stiinta din strainatate, iar board-ul stiintific va aproba experimentele in luna iunie. Singura componenta aflata in intarziere este constructia cladirii de la Magurele, de care se ocupa constructorul Strabag, cladire care conform calendarului aprobat de Comisia Europeana trebuie sa fie terminata la finalul lui 2015. UPDATE Presedintele Klaus Iohannis, in vizita la Magurele: Sunt cateva probleme de tip logistic in mersul lucrarilor. Cu siguranta se gasesc solutii adecvate.

Hackerii rusi au furat milioane de dolari de la mai multe banci, inclusiv din Romania

Hackeri rusi au furat milioane de dolari incepand din 2013 de la numeroase banci din Rusia, Europa inclusiv Romania) si Statele Unite, potrivit unui raport al Kaspersky Lab ZAO, relateaza Wall Street Journal.

Energia Targu Jiu scrie istorie in baschetul romanesc. Echipa gorjeana s-a calificat intre cele mai bune opt echipe din Eurochallenge

Energia Targu Jiu a reusit sa castige meciul cu BC Astana, din Kazakhstan, disputat in aceasta seara pe teren propriu, dupa prelungiri, la o diferenta de numai un punct. Meciul s-a jucat pana in ultima secunda, iar finalul a fost de infarct.

Hackerii din gruparea Carbanak au furat 1 MLD. de dolari de la mai multe banci, inclusiv din Romania

Hackerii din gruparea Carbanak au furat 1 MILIARD de dolari de la 100 de institutii financiare din intreaga lume, in ultimii 2 ani, potrivit unui raport al Kaspersky Lab ZAO.

Harta fricii in Romania. Care sunt cele mai periculoase zone. Unde au loc cele mai multe crime, furturi si batai in plina strada

In fiecare oras al tarii exista zone pe care oamenii le ocolesc de frica sa nu ajunga victimele unor agresiuni ori sa cada prada hotilor. Adevarul va prezinta cele mai de temut zone ale Romaniei in care se inregistreaza o multime de infractiuni.

REVISTA PRESEI. Care sunt orasele cu cele mai accesibile apartamente

In ziarele de miercuri, citim despre legenda Palatului Brancovenesc de la Potlogi, despre trenurile nucleare lansate de Rusia pana in 2018, despre potentialul de crestere al economiei Romaniei, dar si despre topul oraselor cu cele mai accesibile apartamente.

Care sunt cele mai exclusiviste cluburi din lume si cui ii este permis accesul

Pentru a permite accesul in cluburile exclusiviste, anumite asociatii nationale si internationale, precum si si unele companii de renume cer cer o suma enorma de inscriere, membri cu putere si prestigiu, iar procedurile sunt extrem de discrete, daca nu chiar secrete, relateaza Fortune. Care sunt cele mai exclusiviste cluburi din lume si cine are acces la acestea?.

Unul dintre cele mai mari tunuri ale regimului Basescu a ramas ascuns intr-un sertar

Cine-l mai tine minte pe Lucian Duta? Jurnalistii si bolnavii din Romania cu siguranta ca nu l-au uitat. Procurorii insa sufera de o inexplicabila amnezie din moment ce unul dintre cele mai mari tunuri ale.

Placerea feminina: cele mai bune pozitii pentru orgasm

Cele mai bune pozitii pentru orgasm pentru femei. Multe dintre reprezentantele sexului frumos sunt de parere ca orgasmul nu este o necesitate pentru a avea o viata sexuala fericita, dar finalizarea exploziva a unei nopti de amor nu poate fi decat un bonus binevenit.

O masina Logan, printre vedetele carnavalului de la Barranquilla din Columbia, unul dintre cele mai importante din lume

Un autoturism Dacia Logan fabricat in Romania, costumat si accesorizat cu buline, buze si fundita, s-a numarat anul acesta printre vedetele carnavalului de la Barranquilla din Columbia, unul dintre cele mai importante din lume. Bistriteanul care a surprins minunea spune ca, in Columbia, din 10 masini una este fabricata in Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )