Libnet.ro
UNICEF

09:45

Cele mai recente informatii oferite de medici despre starea lui Mihai Campineanu

Antena3 Antena3,
Cele mai recente informatii oferite de medici despre starea lui Mihai Campineanu

Liderul formatiei Suie Paparude, Mihai Campineanu, care a suferit un infarct miocardic, este in coma indusa. Potrivit medicilor din Timisoara, starea acestuia nu e foarte incurajatoare, cu toate ca artistul. continuă pe Antena3

Randamentele titlurilor de stat autohtone, printre cele mai volatile din regiune

Randamentele titlurilor de stat autohtone sunt printre cele mai volatile din regiunea Europei Centrale si de Est ECE), potrivit Raportului asupra stabilitatii financiare al Bancii Nationale a Romaniei BNR).

Cele mai noi productii din repertoriul teatrului Radu Stanca, in aceasta saptamana la Sibiu

Teatrul National Radu Stanca din Sibiu prezinta in aceasta saptamana cele mai noi creatii din repertoriul propriu.

FOTO: Care sunt tarile cu cele mai mari CHELTUIELI MILITARE din lume. Unde se afla Romania.

Bugetul de aparare al Statelor Unite reprezinta peste 35% din totalul cheltuielilor militare la nivel mondial. Acesta nu este singurul aspect uimitor care reiese din clasamentul tarilor cu cele mai mari bugete de aparare din lume, asa cum a fost publicat pe site-ul globalfirepower. com. In top 20 state cu cele mai mari cheltuieli militare de pe Glob se afla cateva tari a caror prezenta o sa va surprinda, in timp ce alte tari pe care v-ati astepta sa le vedeti incluse in top se afla departe de .

Top 10: cele mai vizibile marci auto pe Facebook

Primele trei cele mai vizibile marci auto pe Facebook in Romania au peste 200. 000 de fani like-uri), la polul opus sunt brandurile de masini cu sub 300 de fani, marci exclusiviste precum , Lamborghini, Maserati. Din populatia Romaniei doar 6,6.

FOTO Cele mai spectaculoase gari din lume

Gara centrala din Milano, Estacion de Atocha si Grand Central din New York sunt doar trei dintre cele mai frumoase statii feroviare din lume, locuri care si-au castigat celebritatea prin designul revolutionar si utilitatea insemnata.

FOTO Salbaticia, in cele mai frumoase imagini ale lui 2013

Castigatorii premiilor pentru Wildlife Photographer of the Year au fost anuntati. Competitia anuala, sustinuta de Muzeul Istoriei National din Anglia si BBC Worldwide, alege cele mai bune imagini din toata lumea pentru creativitatea, maiestria si complexitatea tehnica.

Cele mai bogate vedete britanice au mai putin de 30 de ani

Membrii grupului One Direction ocupa primul loc in topul pe 2013 al celor mai bogate vedete britanice in varsta de pana la 30 de ani, potrivit unui clasament anual intocmit de editorii revistei Heat, informeaza contactmusic. com, citat de Mediafax .

Cum sa faci sa te placa soacra. Cele mai bune metode.

Ideea ca soacrele sunt rele este usor invechita. Nu orice soacra este la fel, la fel cum nici un om nu este la fel. Este putin normal ca o mama sa incerce sa isi protejeze copilul chiar si dupa ce acesta are propria familie. Exista doua tipuri de soacre cu doua caractere total diferite. Soacra cu mai multi copii nu conteaza genul) si soacra de baiat singur la parinti. A doua varianta este dovedita ca fiind cea mai problematica. Mamele de baieti singuri la parinti, voluntar sau involuntar, .

Cele mai spectaculoase locuri parasite din lume

Celor pasionati de lucruri inedite, le recomandam un tur al celor mai spectaculoase locuri parasite din intreaga lume. Germania, Anglia, Italia si Ucraina sunt doar cateva dintre tarile ce gazduiesc astfel de puncte de atractie turistica. ceva mai altfel!.

Turistii au votat. Care sunt cele mai slab cotate aeroporturi din lume

Cel mai mare aeroport din Philipine, Manila, a fost votat pentru a doua oara drept cel mai slab cotat aeroport din lume, potrivit cititorilor site-ului de calatorii Guide to Sleeping at Airports , scrie Telegraph. co. uk .

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )