Libnet.ro
UNICEF

15:16

Cele mai spectaculoase locuri parasite din lume

ADPM ADPM,
Cele mai spectaculoase locuri parasite din lume

Celor pasionati de lucruri inedite, le recomandam un tur al celor mai spectaculoase locuri parasite din intreaga lume. Germania, Anglia, Italia si Ucraina sunt doar cateva dintre tarile ce gazduiesc astfel de puncte de atractie turistica. ceva mai altfel!. continuă pe ADPM

Turistii au votat. Care sunt cele mai slab cotate aeroporturi din lume

Cel mai mare aeroport din Philipine, Manila, a fost votat pentru a doua oara drept cel mai slab cotat aeroport din lume, potrivit cititorilor site-ului de calatorii Guide to Sleeping at Airports , scrie Telegraph. co. uk .

FOTO: Care sunt tarile cu cele mai mari CHELTUIELI MILITARE din lume. Unde se afla Romania.

Bugetul de aparare al Statelor Unite reprezinta peste 35% din totalul cheltuielilor militare la nivel mondial. Acesta nu este singurul aspect uimitor care reiese din clasamentul tarilor cu cele mai mari bugete de aparare din lume, asa cum a fost publicat pe site-ul globalfirepower. com. In top 20 state cu cele mai mari cheltuieli militare de pe Glob se afla cateva tari a caror prezenta o sa va surprinda, in timp ce alte tari pe care v-ati astepta sa le vedeti incluse in top se afla departe de .

FOTO Cele mai spectaculoase gari din lume

Gara centrala din Milano, Estacion de Atocha si Grand Central din New York sunt doar trei dintre cele mai frumoase statii feroviare din lume, locuri care si-au castigat celebritatea prin designul revolutionar si utilitatea insemnata.

PKparis K1 este cel mai mic stick USB din lume

In lupta superlativelor absolute, o companie mai putin cunoscuta, PKparis a anuntat zilele trecute cel mai mic stick USB din lume, K1. Creatii de la LaCie, cu un accent pe o constructie de calitate si finisaje de aluminiu au reprezentat pana de curand unele dintre cele mai mici stick-uri USB, foarte subtiri si cu un design original. Din fericire, acest domeniu care la prima vedere pare banal, poate si acum sa stimuleze imaginatia unor ingineri dornici de ceva special. In [].

Top 100 cele mai mari companii din lume, dupa criza.

Criza a provocat o autentica revolutie in ceea ce priveste listarea la bursa a celor mai mari 100 de companii din lume, informeaza publicatia spaniola El Pais. Astfel, in ultimii cinci ani, crema corporatista a asistat la o schimbare a clasamentului, Apple detronand compania ExxonMobil de pe primul loc. De asemenea, accentul pus pe inovare a consolidat prezenta pe bursa a companiilor tehnologice si producatoare de bunuri de larg consum, in vreme ce societatile de telecomunicatii si utilitati .

Silvester Stallone, inchis alaturi de cei mai periculosi criminali din lume

Silvester Stallone ajunge sa fie inchis alaturi de cei mai periculosi criminali din lume. Pentru rolul sau din Escape Plan: Testul Suprem actorul trebuie sa gaseasca o solutie pentru a evada dintr-una din cele mai securizate inchisori din lume, supranumita Mormantul.

Festivalul anual al Artelor. Vezi cel mai mare portret din lume, desenat pe un camp arat

Cel mai mare portret din lume a fost realizat la Belfast, in cadrul Festivalului anual al Artelor. Este vorba despre chipul unei fetite de 6 ani care a fost desenat pe un camp arat. Peste 30. 000 de tarusi, 2.

In weekend poti face 20 de ore de sport cu cei mai buni antrenori din lume!

Sambata dimineata se deschid portile celei de-a cincea editii a renumitului Festival International de Kangoo Jumps. Editia din acest an are loc, in premiera, la Bucuresti, in incinta World Trade Center, iar pasionatii de sport au ocazia sa faca miscare si sa invete, pe parcursul a doua zile, de la cei mai buni specialisti din lume. La Bucuresti vor fi prezenti zeci de specialisti din 20 de tari, care vor tine, sambata si duminica, 32 de clase.

Cele mai noi productii din repertoriul teatrului Radu Stanca, in aceasta saptamana la Sibiu

Teatrul National Radu Stanca din Sibiu prezinta in aceasta saptamana cele mai noi creatii din repertoriul propriu.

Top 10: cele mai vizibile marci auto pe Facebook

Primele trei cele mai vizibile marci auto pe Facebook in Romania au peste 200. 000 de fani like-uri), la polul opus sunt brandurile de masini cu sub 300 de fani, marci exclusiviste precum , Lamborghini, Maserati. Din populatia Romaniei doar 6,6.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 15:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )