Libnet.ro
UNICEF

23:15

Cele mai rele 9 alimente pe care le poti manca

Antena3 Antena3,
Cele mai rele 9 alimente pe care le poti manca

Nu intotdeauna poti face cele mai bune alegeri in ceea ce priveste alimentatia ta. Insa, daca esti suficient de atent, poti limita numarul greselilor alimentare. Iata o lista cu cele mai pacatoase 9. continuă pe Antena3

Semnal de alarma. Cum poate fi fentat diabetul, una dintre cele mai grave boli cronice

Ziua Mondiala a Diabetului, una dintre cele mai grave boli cronice, va fi marcata pe 14 noiembrie si Calarasi. La eveniment sunt asteptati toti calarasenii care doresc sa adopte un stil de viata sanatos pentru a nu cadea prada bolii.

Cele mai renumite branduri de fashion produc si in tara noastra

Industria noastra textila se indreapta tot mai mult catre calitate, ne-a spus Mihai Pasculescu, prim vicepresedintele Federatiei Patronale a Industriei Usoare FEPAIUS), care ne-a declarat ca cele mai renumite branduri de fashion produc si in tara noastra.

Peste 15.500 de locuri de munca vacante. Cele mai multe sunt disponibile in Bucuresti. Cele mai putine, in Mehedinti

Peste 15. 500 de locuri de munca sunt disponibile, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Cluj, Prahova, Arad si Iasi, iar cele mai putine in Mehedinti, Suceava, Bacau, Salaj, Caras-Severin si Gorj, informeaza, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Ce sa cumperi de pe net ca sa-ti salvezi din buget. Topul magazinelor cu cele mai ieftine produse

Produsele cumparate online sunt cu pana la 40% mai ieftine fata de cele achizitionate din magazinele traditionale, cele mai mari diferente de pret inregistrandu-se in cazul parfumurilor si al cartilor, arata rezultatele studiului Price Index realizat in luna octombrie de compania de cercetare de marketing Millward Brown Romania.

Ce economii pot face romanii cand fac cumparaturi online. Cele mai mari diferente de pret sunt la parfumuri si carti

Produsele cumparate online sunt cu pana la 40% mai ieftine fata de cele achizitionate din magazinele traditionale, cele mai mari diferente de pret inregistrandu-se in cazul parfumurilor si al cartilor, arata rezultatele studiului Price Index realizat in luna octombrie de compania de cercetare de marketing Millward Brown Romania.

Romania, record mondial pentru cele mai multe sarmale gatite intr-o oala

Romania inregistrat recordul mondial pentru cele mai multe sarmale gatite intr-o oala, 27. 104 bucati. Performanta a omologata de un reprezentant Guinness Book of Records, prezent la eveniment.

Cele mai frumoase birouri amenajate in ultimele 12 luni

Spatii de relaxare, lumina naturala si surprize la tot pasul: cum arata cele mai frumoase amenajari de birouri din ultimele 12 luni.

Cum au aparut peste un milion de romani pe liste suplimentare, in primul tur al prezidentialelor. Cine sunt baronii din judetele cele mai vizitate in ziua votului

La alegerile prezidentiale 2014, in primul tur, au votat pe listele suplimentare1. 284 de persoane. Cele mai multe voturi pe listele suplimentare s-au intregistrat in judetul Cluj, un important centru universitar. adevarul. ro va prezinta situatia pe fiecare judet in parte, dar mai ales cum au devenit Oltul si Teleormanul judete-magnet pentru votanti, in ziua de 2 noiembrie.

(P) ContiWinterContact TS 850, desemnate cele mai bune anvelope de iarna

Anvelopele ContiWinterContact TS 850 au fost desemnate cele mai bune anvelope de iarna de catre revista Auto Motor und Sport in urma testarii a 10 cauciucuri cu dimensiunea 205/55 R 16 H pe un Volkswagen Golf.

Situatia locurilor de munca la nivel national: peste 15.500 posturi libere, cele mai multe in Bucuresti

Numarul de locuri de munca disponibile la nivel national depaseste 15. 500, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Cluj, Prahova, Arad si Iasi, iar cele mai putine in Mehedinti, Suceava, Bacau, Salaj, Caras-Severin si Gorj, a anuntat, vineri,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2433 seconds )