Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai reusite machiaje din filme: actori celebri care au ajuns de nerecunoscut

Adevărul Adevărul,
Cele mai reusite machiaje din filme: actori celebri care au ajuns de nerecunoscut

Actorii preferati ai multor cinefili au jucat tot felul de personaje. in diferite roluri ei ar trebui sa arate atat de diferit incat specialistii in machiaj au devenit cele mai importante piese in regia unui film cu pretentii. continuă pe Adevărul

Bloomberg: Cele mai sarace tari din UE, printre care si Romnia, vor acum sa intre si ele n zona euro

Cele mai sarace tari din Uniunea Europeana isi doresc acum sa adere la zona euro, scrie publicatia financiara Bloomberg.

Cristian Topescu a murit. Ce spunea comentatorul sportiv despre cele mai frumoase amintiri din viata sa

Cristian Topescu a murit. Cunoscutul comentator sportiv s-a stins din viata la varsta de 81 de ani. Cristian Topescu a murit. Cristian Topescu a relatat meciurile celei mai bune generatii din fotbal plus.

In viitorul apropiat, Health Coaching-ul va fi una dintre cele mai solicitate profesii din domeniul sanatatii

In Statele Unite cererea pentru health coaching este deja mai mare decat numarul expertilor care pot oferi aceste servicii. Gradinitele, scolile, centrele de fitness sau cele de infrumusetare au nevoie de astfel de experti pentru a face preventie prin.

Artisti fotografi din patru tari au descoperit Salajul prin obiectiv. Expozitie itineranta cu cele mai reusite instantanee

Fotografiile realizate in cadrul proiectului de promovare a frumusetii, traditiilor si mestesugurilor locale vor fi prezentate intr-o expozitie itineranta.

VIDEO Cum a ajuns Vasluiul sa aiba unul dintre cele mai spectaculoase parcuri din Romania

Una dintre cele mai frumoase gradini publice din Romania se afla in municipiul Vaslui. Parcul Copou suferit transformari radicale in ultimii ani, iar titlul de frumusete i-a fost recunoscut la Gala a Asociatiei Municipiilor din Romania.

Ce scandal! Una dintre cele mai importante jucatoare de tenis din lume si-a pierdut mintile si a distrus tot ce i-a iesit in cale, de fata cu mii de oameni - VIDEO

Karolina Pliskova a oferit unul dintre cele mai urate momente ale anului in tenisul feminin, miercuri, imediat dupa ce a fost eliminata de grecoaica Maria Sakkari din turul secund al turneului de la Roma, scor 3-6,.

Peste 270 de expozanti la cea mai mare expozitie de tehnica militara din estul Europei. Cele mai mari companii din lume au venit sa prezinte tehnicile de lupta (VIDEO)

La Romaero s-a deschis cea mai mare conferinta si expozitie de aparare, securitate si aeronautica din estul Europei, informeaza B1 TV. Atrase de anuntul guvernantilor ca Romania isi va innoi armamentul, ce.

VIDEO Omul a murit, dar vom ramane cu legenda: Cele mai frumoase comentarii ale lui Cristian Topescu

Romania a ramas, astazi, fara cel mai mare comentator sportiv din istoria tarii. Cristian Topescu a avut privilegiul de a relata unele dintre cele mai mari performante din istoria sportului romanesc.

Care sunt cele mai periculoase slujbe din lume

Unele slujbe presupun riscuri uriase, care pot duce la moarte. Muncitorii din industria forestiera, de exemplu, au de trei ori mai multe sanse sa isi piarda viata la job decat un muncitor obisnuit. La fel de riscant sunt considerate pescuitul si pilotajul avioanelor de mici dimensiuni.

Cel mai mare Bookfest din istorie ncepe pe 30 mai

O experienta extraordinara ii asteapta pe vizitatorii celei de-a XIII-a editii a Salonului International de Carte Bookfest, care anul acesta va avea loc in perioada 30 mai - 3 iunie, in cel mai mare spatiu expozitional de la Romexpo, pavilionul B2. Standuri considerabil mai mari decat in anii trecuti, deci si o oferta de carte mult mai diversa, cu reduceri considerabile de pret, precum si mai multe spatii de evenimente gandite astfel incat sa ajute publicul sa se bucure de cele mai diverse lansari de carte ale celor peste 150 de expozanti si ale Invitatului de Onoare, Statele Unite ale Americii. Vor fi circa un milion de carti la aceasta editie, cu reduceri care merg pana la 80% din pretul de coperta, cateva sute de evenimente, proiectii de filme si lansari de carte de care publicul se poate bucura in cele cinci zile de Bookfest, toate desfasurate pe o suprafata expozitionala cu circa 50% mai mare decat la oricare dintre editiile anterioare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )