Libnet.ro
UNICEF

15:31

Bloomberg: Cele mai sarace tari din UE, printre care si Romnia, vor acum sa intre si ele n zona euro

Hotnews Hotnews,
 Bloomberg: Cele mai sarace tari din UE, printre care si Romnia, vor acum sa intre si ele n zona euro

Cele mai sarace tari din Uniunea Europeana isi doresc acum sa adere la zona euro, scrie publicatia financiara Bloomberg. continuă pe Hotnews

Bloomberg: Cele mai sarace state UE, Romania, Bulgaria si Croatia, aspira la zona euro

Cele mai sarace tari din Uniunea Europeana, Romania Bulgaria si Croatia, au in plan adoptarea monedei euro. Cel mai recent anunt vine din partea Romaniei, care a anuntat saptamana trecuta ca va prezenta o strategie in acest sens pana la sfarsitul anului, reluand o idee din 2015, scrie Bloomberg.

In viitorul apropiat, Health Coaching-ul va fi una dintre cele mai solicitate profesii din domeniul sanatatii

In Statele Unite cererea pentru health coaching este deja mai mare decat numarul expertilor care pot oferi aceste servicii. Gradinitele, scolile, centrele de fitness sau cele de infrumusetare au nevoie de astfel de experti pentru a face preventie prin.

Serghei Mizil, despre cele mai tari femei din politica

Desi iesita din sfera politicii romanesti, Elena Udrea este inca una dintre cele mai puternice femei din politica, asta sustine celebrul Serghei Mizil. Pe acelasi loc o pune si pe Olguta Vasilescu, actualul.

Rochii pentru domnisoarele de onoare. Cele mai cautate 10 modele!

Zilele in care domnisoarele de onoare trebuiau sa fie imbracate identic au trecut de mult. De acum, puteti fi creative si purta ce va place si ce doriti la nuntile in care aveti aceasta responsabilitate. Noi v-am pregatit cateva sugestii, in caz ca sunteti in pana de inspiratie.

Cele mai importante sapte constructii de pe vremea lui Ceausescu

De la Palatul Parlamentului la Canalul Dunare Marea Neagra, de la Transfagarasan la Portile de Fier, toate aceste constructii si multe altele ne-au facut celebri in intreaga lume, desi unele au fost duse la final cu importante sacrificii umane. Cele mai impresionante lucrari din Romania au fost executate in perioada regimului comunist, unele nefinalizate nici pana in zilele noastre.

Cafeaua de weekend. Subiecte tari din aceasta saptamna. Bonus: Femeile pot tine un secret fix 32 de minute. Cele mai stupide 10 inventii. Ce livram mai nti, vestile bune sau pe cele proaste? Cele mai impresionante 16 profetii

Evenimentele vin, trec si apoi se uita, fiind inlocuite in memoria de scurta durata cu alte evenimente. De aceea, va propunem o sinteza saptamanala cu cele mai interesante evenimente de la noi si din lume, cel putin cu cele care ne-au retinut noua atentia. O colectie de texte pe care sa le puteti savura in fiecare sambata la cafeaua de dimineata. Lectura placuta!.

Utile: Cum alegi cele mai bune oua de pe piata; Cum se manifesta bolile care macina ficatul. Medic: O stare de oboseala sau greata trec neobservate, dar pot anunta hepatita; Ce mannci pentru un abdomen plat

10 medicamente care iti pot afecta memoria. Antihistaminicele, pastilele pentru insomnie si cele pentru hipertensiune se numara printre ele. Ar fi bine, daca va aflati sub tratament cu medicamentele mentionate mai jos, sa va sfatuiti cu doctorul si sa cautati impreuna. Fructul pasiunii este cel mai bun afrodisiac si previne bolile cardiace. Fructul pasiunii este bogat si in vitamina C, prevenind.

Cele mai bune glume despre intalnirea Vioricai Dancila cu Papa Francisc

Intalnirea premierului Romaniei Viorica Dancila cu Papa Francisc a fost prilej de glume printre internauti. Va prezentam cateva dintre cele mai amuzante. Suntem deschisi la sugestii.

Coincidenta la Ministerul Educatiei: cele mai multe materiale didactice omologate apartin firmei de la care Ministerul a vrut sa cumpere fara licitatie panouri de Centenar

Ministerul Educatiei a omologat 165 de titluri care pot fi folosite de profesori si invatatori la clasa, contra cost. Cele mai multe dintre materialele didactice aprobate acum de Minister apartin editurii private Eurodidactica; este vorba despre aceeasi firma de la care Ministerul Educatiei a vrut sa cumpere, fara licitatie, panouri interactiv-educative de peste 2 milioane de lei, cu ocazia Centenarului, iar dupa intrebarile HotNews. ro a retras anuntul de pe site, fara niciun alt detaliu. Acum, numele firmei apare in Lista mijloacelor de invatamant omologate in perioada februarie-aprilie 2018, in vederea utilizarii lor in invatamantul preuniversitar, publicata de Ministerul Educatiei. Vezi lista firmelor cu materiale didactice omologate de Ministerul Educatiei.

Reduceri televizoare eMAG. Cele mai bune oferte la cele cu diagonala mare

Magazinul online eMAG anunta oferte foarte avantajoase la mai multe categorii de electronice si electrocasnice. Iata care sunt cele mai avantajoase reduceri eMAG televizoare:.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2569 seconds )