Libnet.ro
UNICEF

14:15

Cele mai romantice parfumuri. Idei perfecte pentru Valentines Day.

ADPM ADPM,
Cele mai romantice parfumuri. Idei perfecte pentru Valentines Day.

De-a lungul ultimului secol au fost lansate parfumuri care au devenit best-sellere si un reper de eleganta. Iata care sunt considerate cele mai romantice, idei perfecte pentru pentru cadourile de Valentines Day. continuă pe ADPM

Cele mai bune smoothie-uri pentru slabit

Daca ti-ai propus sa slabesti sanatos si repede, nu ai cum sa nu incerci dieta cu smoothie-uri delicioase, care pot fi preparate usor si iti asigura necesarul de vitamine si minerale. Consumul de fructe si legume in stare lichida usureaza digestia si ajuta organismul sa descompuna substantele nutritive. Afla cele mai bune combinatii!.

ALERTA maxima! VIRUSUL folosit de hackeri pentru a afla CELE MAI INTIME secrete

Hackerii au creat un nou virus cu ajutorul caruia pot controla camerele de supraveghere. in acest mod atacatorii cibernetici pot sa puna mana pe cele mai importante secrete ale noastre. Virusul.

Povestea Vikingului de Romania. Cum a ajuns un ardelean sa joace intr-unul dintre cele mai populare seriale din lume

Serialul Vikingii, unul dintre cele mai populare seriale cu tenta istorica din lume in acest moment, a avut in distributie si un roman: pe Catalin Coman. El a facut figuratie in anul 2016 in seria ajunsa la sezonul al cincilea.

Apartamentele cu 2 camere au inregistrat cele mai multe anunturi de vanzare si inchiriere in 2017

Cele mai listate tipuri de proprietati in 2017 pe segmentul rezidential au fost apartamentele cu 2 camere, conform datelor Wizmo. ro, platforma imobiliara dedicata atat sectorului rezidential, cat si celui de business.

De ce a desfiintat CCR a doua lege a Justitiei. Cele mai importante articole care au picat la Curte

Cele mai importante prevederi din Legea privind statutul magistratilor au fost declarate neconstitutionale de CCR. Adevarul va prezinta, pe puncte, articolele esentiale care au picat la Curte. Statutul magistratilor este a doua lege a Justitiei dezbatuta de CCR. Prima - privind organziarea judicara - a fost declarata in mare parte constiutionala, iar a treia - statutul CSM- urmeaza sa fie dezbatuta pe 13 februarie.

Laptopuri eMAG. Cele mai mari reduceri: Top 3 oferte

Laptopuri eMAG. Magazinul online pune la bataie astazi numeroase reduceri la laptopuri din toate categoriile de pret si clasa. Astfel, mai jos, aflati care sunt cele mai bune trei afaceri pe care le puteti face.

Cele mai spectaculoase aparitii pe covorul rosu la Grammy

Artisti renumiti din industria muzicii au participat la editia din acest an a Premiilor Grammy. Iata cum au ales sa isi faca aparitia pe covorul rosu al ceremoniei ce a avut loc in New York.

Idei de city break: cele mai bune tari in care sa-ti planifici o vacanta

Chiar daca suntem in plin sezon rece, nu trebuie sa asteptam vara ca sa plecam in urmatoarea vacanta. City break-urile sunt cea mai buna solutie pentru cei care vor sa isi ia cateva zile libere si sa calatoreasca departe de casa. Iata cateva idei de.

Utile:Cele mai bune alimente pe care sa le consumi dupa antibiotice; Cantitatea de zahar care se gaseste in ceea ce mananci si bei; Ce vitamine este bine sa iei si ce e bine sa eviti?

De ce apar chisturile ovariene si cum se deosebesc de sindromul ovarelor polichistice. Mai mult de o treime dintre femei, la un moment dat in viata, vor. Motivul pentru care trebuie sa consumi turmeric. Daca nu ai folosit pana acum turmericul, este timpul sa o faci. Potrivit unui studiu realizat de cercetatorii din.

Epidemie de gripa la nivel european. Cele mai multe cazuri din Romania sunt infectate cu virus gripal B

Gripa face ravagii la nivel european, atrage atentia Ministerul Sanatatii, care face apel pentru vaccinarea impotriva virusului gripal, desi este deja luna februarie. Opt persoane au murit din cauza gripei, patru doar in ultima saptamana, in timp ce din cele 154 de imbolnaviri, jumatate sunt cu virus B.

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )