Libnet.ro
UNICEF

07:30

Utile:Cele mai bune alimente pe care sa le consumi dupa antibiotice; Cantitatea de zahar care se gaseste in ceea ce mananci si bei; Ce vitamine este bine sa iei si ce e bine sa eviti?

Hotnews Hotnews,
 Utile:Cele mai bune alimente pe care sa le consumi dupa antibiotice; Cantitatea de zahar care se gaseste in ceea ce mananci si bei; Ce vitamine este bine sa iei si ce e bine sa eviti?

De ce apar chisturile ovariene si cum se deosebesc de sindromul ovarelor polichistice. Mai mult de o treime dintre femei, la un moment dat in viata, vor. Motivul pentru care trebuie sa consumi turmeric. Daca nu ai folosit pana acum turmericul, este timpul sa o faci. Potrivit unui studiu realizat de cercetatorii din. continuă pe Hotnews

Cele mai bune smoothie-uri pentru slabit

Daca ti-ai propus sa slabesti sanatos si repede, nu ai cum sa nu incerci dieta cu smoothie-uri delicioase, care pot fi preparate usor si iti asigura necesarul de vitamine si minerale. Consumul de fructe si legume in stare lichida usureaza digestia si ajuta organismul sa descompuna substantele nutritive. Afla cele mai bune combinatii!.

Idei de city break: cele mai bune tari in care sa-ti planifici o vacanta

Chiar daca suntem in plin sezon rece, nu trebuie sa asteptam vara ca sa plecam in urmatoarea vacanta. City break-urile sunt cea mai buna solutie pentru cei care vor sa isi ia cateva zile libere si sa calatoreasca departe de casa. Iata cateva idei de.

Cele mai bune filme indiene care au cucerit Romania

Exista cateva filme indiene pe care le-ai vazut macar o data si te-au marcat, desi nu esti un impatimit al categoriei de film. in orice caz, filmele astea au facut inconjurul lumii, chiar daca nu sunt de la Hollywood, ci de la Bollywood. De-a lungul copilariei tale ai vazut cateva genuri de filme care astazi [].

Cele mai bune alegeri in materie de mobila si amenajari interioare pentru anul 2018

Inceputul de an ne determina sa ne gandim la schimbare si aceasta poate sa inceapa prin redecorarea .

De ce a desfiintat CCR a doua lege a Justitiei. Cele mai importante articole care au picat la Curte

Cele mai importante prevederi din Legea privind statutul magistratilor au fost declarate neconstitutionale de CCR. Adevarul va prezinta, pe puncte, articolele esentiale care au picat la Curte. Statutul magistratilor este a doua lege a Justitiei dezbatuta de CCR. Prima - privind organziarea judicara - a fost declarata in mare parte constiutionala, iar a treia - statutul CSM- urmeaza sa fie dezbatuta pe 13 februarie.

Laptopuri eMAG. Cele mai mari reduceri: Top 3 oferte

Laptopuri eMAG. Magazinul online pune la bataie astazi numeroase reduceri la laptopuri din toate categoriile de pret si clasa. Astfel, mai jos, aflati care sunt cele mai bune trei afaceri pe care le puteti face.

Top 10 cele mai bune sezoane ale serialelor din toate timpurile

Realizatorii de seriale se intrec in productii care mai de care mai captivante, reusind sa atraga zeci de milioane de fani in intreaga lume, fiecare dintre ei avand unul sau mai multe sezoane preferate pe care le revad cu acelasi entuziasm.

Topul celor mai bune restaurante din Bucuresti, in functie de specificul culinar

Restocracy, un site de evaluare si clasificare a restaurantelor, a desemnat premiile pentru rezultatele inregistrate in anul 2017 a celor mai bune restaurante din Bucuresti. Au fost scoase in prim plan cele mai importante bucatarii nationale si cei mai buni bucatari din Capitala.

Cele mai romantice parfumuri. Idei perfecte pentru Valentines Day.

De-a lungul ultimului secol au fost lansate parfumuri care au devenit best-sellere si un reper de eleganta. Iata care sunt considerate cele mai romantice, idei perfecte pentru pentru cadourile de Valentines Day.

Povestea Vikingului de Romania. Cum a ajuns un ardelean sa joace intr-unul dintre cele mai populare seriale din lume

Serialul Vikingii, unul dintre cele mai populare seriale cu tenta istorica din lume in acest moment, a avut in distributie si un roman: pe Catalin Coman. El a facut figuratie in anul 2016 in seria ajunsa la sezonul al cincilea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2746 seconds )