Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai sanatoase fructe de vara pentru copii

Antena3 Antena3,
Cele mai sanatoase fructe de vara pentru copii

Cand vine vorba despre alimentatia copiilor, parintii se straduiesc sa nu faca rabat. Ei vor sa le asigure celor mici cele mai bune fructe si legume, astfel incat alimentatia copiilor sa fie echilibrata. continuă pe Antena3

Camere sanatoase pentru copii.

Exista pericolul la amenajarea camerei copilului de a ne indrepta in primul rand atentia asupra decorului si ambiantei. Desi in marea majoritate a cazurilor se alege ca destinatie incaperea cea mai mica din apartament sau casa, aceasta risca de cele mai multe ori sa fie mult prea incarcata. Desenele pe pereti uneori si pe tavan), decoratiunile si in special abundenta jucariilor transforma aceste incaperi intr-o aglomerare care, desi nu ne dam seama, poate sufoca pe cel mic. Mai .

VIDEO Cele mai bune filme cu si despre prietenii

Vara este sezonul perfect pentru a socializa. Prietenii se aduna in grupuri cat mai mari pentru a merge impreuna la mare sau la munte. Pentru a cinsti prieteniile, atat cele noi cat si cele cimentate de-a lungul anilor, CNN a alcatuit o lista cu cele mai bune filme cu si despre prieteni, de care sa te bucuri alaturi de cei dragi.

ING: Planurile financiare pentru copii reprezinta aproape o treime din portofoliul de contracte

Planurile financiare pentru copii GenT pentru Copil si Academica) sunt cele mai solicitate produse din portofoliul ING, reprezentand circa un sfert din totalul contractelor noi incheiate in perioada ianuarie-aprilie, conform unui comunicat remis redactiei.

Bordeanu, Dacia: Cam 60% dintre clientii Logan MCV vor alege varianta cu cele mai multe dotari

Dacia a lansat noul Logan break in Romania, cu preturi cuprinse intre 7. 790 euro si 12. 300 euro, iar ca preferinta cand e vorba de versiunea de echipare, cam 60% din clienti vor alege nivelul cu cele mai multe dotari si numai o zecime vor opta pentru varianta de intrare in gama, a spus pentru HotNews, Mihai Bordeanu, director de marketing al Dacia.

FOTO 10 dintre cele mai frumoase gradini ale lumii

Putine locuri sunt atat de calmante si de relaxante precum gradinile. Este greu sa nu simti un sentiment de pace atunci cand esti inconjurat de flori, fantani si sunetele naturii, despre care cele mai recente cercetari spun ca te pot conduce intr-o stare de meditatie.

FOTO Zece dintre cele mai frumoase gradini ale lumii

Putine locuri sunt atat de calmante si de relaxante precum gradinile. Este greu sa nu simti un sentiment de pace atunci cand esti inconjurat de flori, fantani si sunetele naturii, despre care cele mai recente cercetari spun ca te pot conduce intr-o stare de meditatie.

Ana Maria Florea, responsabilul de PR al Cora, lanseaza pe 1 iunie o carte pentru copii

Anama Maria Florea, responsabilul de PR al Cora, lanseaza pe 1 iunie cartea pentru copii Aventurile lui Riki.

FOTO Cele mai vechi ilustrate din Hunedoara si Deva: ce oras era mai frumos in urma cu un secol?

Castelul Corvinilor si cetatea medievala a Devei au fost monumentele cele mai des infatisate in primele ilustrate trimise de calatorii care ajungeau in cele doua orasele. Cele mai vechi carti postale, in serie, din Hunedoara si din Deva dateaza de la sfarsitul secolului al nouasprezecelea.

FOTO Cele mai ciudate animale de pe Pamant

Pe cat este de fascinanta, pe atat este de necunoscuta. Lumea animalelor nu a fost descoperita pe deplin, iar unele dintre cele mai ciudate specii ale planetei inca fascineaza cercetatorii. De la lemurii care aduc moartea la cartite fara par rezistente la cancer sau paraziti si gazele diforme, am pregatit o lista cu unele dintre cele mai ciudate animale de pe Terra.

Top 9 cele mai puternice fantezii sexuale ale femeilor

Cu siguranta orice barbat s-a intrebat care sunt cele mai fierbinti fantezii sexuale ale femeilor, mai ales ca in multe cupluri acestea sunt subiecte tabu. Fanteziile au un rol puternic excitant si ca atare contr.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2382 seconds )