Libnet.ro
UNICEF

07:15

FOTO Zece dintre cele mai frumoase gradini ale lumii

Adevărul Adevărul,
FOTO Zece dintre cele mai frumoase gradini ale lumii

Putine locuri sunt atat de calmante si de relaxante precum gradinile. Este greu sa nu simti un sentiment de pace atunci cand esti inconjurat de flori, fantani si sunetele naturii, despre care cele mai recente cercetari spun ca te pot conduce intr-o stare de meditatie. continuă pe Adevărul

FOTO 10 dintre cele mai frumoase gradini ale lumii

Putine locuri sunt atat de calmante si de relaxante precum gradinile. Este greu sa nu simti un sentiment de pace atunci cand esti inconjurat de flori, fantani si sunetele naturii, despre care cele mai recente cercetari spun ca te pot conduce intr-o stare de meditatie.

Casatoria, motivul despartirii unuia dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood

Cine si-ar fi inchipuit ca o posibila casatorie ar putea sta la baza unei despartiri a unuia.

Szel: Hotelul Best Western Bucovina, una din cele mai importante investitii ale SIF Muntenia

Hotelul Best Western Bucovina, ce apartine societatii commerciale Casa de Bucovina-Club de Munte simbol BCM) este una din cele mai importante investitii ale SIF Muntenia, a declarat, joi, Petre Pavel Szel.

Ionut Budisteanu, liceanul care a castigat unul dintre cele mai importante premii stiintifice: Vreau sa fiu profesor universitar

Ionut Budisteanu, elevul de 19 ani care a castigat premiul cel mare Gordon E. Moore) la Intel International Science and Engineering Fair Intel ISEF 2013), una dintre cele mai importante competitii de stiinta si inginerie pentru liceeni din lume, vrea.

Una dintre cele mai vechi traditii din tara noastra este pe moarte. Reportaj in Premiera despre transhumanta

Deschiderea spre Occident pe de o parte ne-a dat si pe de-o parte ne-a luat. incetul cu incetul, dispare una dintre cele mai vechi traditii din Romania: transhumanta, traseul parcurs an de an de ciobani impreuna.

Cele mai frumoase locuri din Romania, prezentate in emisiunea Sinteza Zilei

Mihai Gadea a prezentat duminica seara, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei, cateva locuri fabuloase din Romania, care au ajuns in clasamentul celor mai frumoase zone din lume. Iata care sunt acestea:.

Cele mai fascinante cinci destinatii pentru a lua cina sub clar de luna

Dansand in lumina lunii poate ca este unul dintre cele mai frumoase versuri ale unui cantec de dragoste, dar a lua cina sub clar de luna este cel putin la fel de romantic, dupa cum scriu jurnalistii postului de televiziune ABC. Unde mai pui ca este si sezonul perfect pentru astfel de escapade?.

Se desfiinteaza Better Place, una dintre cele mai ambitioase companii din industria masinilor electrice

Compania israeliana Better Place, care in 2008 a semnat un partneriat cu Renault si avea planuri sa instaleze infrastructura de incarcare a masinilor electrice in mai multe tari, cauta lichidator si se va desfiinta fiindca nu a gasit banii necesari dezvoltarii afacerii, scrie ziarul Haaretz din Israel. Compania a devenit foarte cunsocuta pentru ideile sale de electrificare a industriei auto, dar vanzarile foarte slabe de masini 100% electrice si-au pus amprenta pe rezultatele financiare.

VIDEO Una dintre cele mai periculoase meserii din lume: verificarea liniilor electrice de inalta tensiune

Curentul electric este periculos, asta se stie deja, dar cum este sa fii angajat sa verifici liniile de inalta tensiune? Ei bine, in primul rand este periculos. Ba chiar mai mult, aceasta meserie poate concura pentru titlul de cea mai periculoasa din lume.

Zi magica pentru Steaua si suporterii ei: ros-albastrii vor sarbatori astazi titlul 24 alaturi de fani. Ce spectacol au pregatit oficialii pentru fanii echipei

Steaua va avea astazi probabil una dintre cele mai frumoase zile ale ultimilor sapte ani. Formatia ros-albastra va disputa ultimul meci din sezonul 2012/2013 impotriva lui FC Brasov, dupa care jucatorii isi dau intalnire cu fanii in Piata Constitutiei pentru a sarbatori mult asteptatul titlu 24.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )