Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cele mai sanatoase tipuri de sare

Antena3 Antena3,
Cele mai sanatoase tipuri de sare

Sarea este unul dintre cele mai populare ingrediente din bucatarie. Exista o multime de sortimente de sare, de diferite culori si cu preturi diferite. Te intrebi, insa, ce diferentiaza fiecare sortiment? Daca sarea. continuă pe Antena3

Cele mai rasfatate zodii in 2016: Leii si Varsatorii au un an de exceptie

Cele mai rasfatate zodii din 2016. Anul 2016 este un an al schimbarilor pentru cateva zodii, care sunt foarte favorizate. Iata care sunt cele mai rasfatate zodii anul acesta si cum le vor influenta plantele.

SUA, Turcia si Ucraina, cele mai neprietenoase tari fata de Rusia

Rusii considera ca SUA, Turcia si Ucraina sunt cele mai neprietenoase state fata de Rusia, in timp ce Belarus, China si Kazahstan au fost definite de peste jumatate dintre rusi drept tarile cele mai prietenoase si cele mai apropiate de Rusia, potrivit unui sondaj realizat de Social Opinion Fund si citat sambata de agentia Prensa Latina.

Cele mai inteligente animale domestice

Toata lumea stie despre caini ca sunt printre cele mai inteligente animale din lume, insa oamenii de stiinta au descoperit recent ca animalele de ferma sunt chiar mai inteligente decat cei mai buni prieteni ai omului.

Cele mai bogate familii din lumea modei. Cine sunt oamenii care conduc aceasta industrie

Cele mai bogate familii din lumea modei inregistreaza anual cifre de afaceri care trec de ordinul miliardelor de dolari. Sunt copiii si nepotii marilor creatori si oameni de afaceri, care au pus bazele unor imperii in urma cu zeci de ani, imperii care dicteaza acum tendintele in lumea modei.

Turistii au decis: acestea sunt cele mai dorite destinatii pentru plaja in Europa

Cele mai populare destinatii de plaja din Europa au fost desemnate de site-ul RoutePerfect. com, dupa numarul rezervarilor facute deja de turisti, scrie Business Insider . Iar cum vremea incepe sa se incalzeasca, acestea va pot inspira pentru.

Messi, in topul fotbalistilor cu cele mai mari venituri pentru al treilea an consecutiv

Starul Barcelonei, Lionel Messi este pentru al treilea al conescutiv lider in topul fotbalistilor cu cele mai mari incasari anual. Acesta si-a adaugat in conturi nu mai putin de 74 de milioane de.

Negrul e din nou la putere! Cele mai frumoase 7 tinute de la MTV Movie Awards

Negrul e din nou la putere! Criticii e moda au analizat in amanunt fotografiile de pe covorul rosu de la MTV Movie Awards si au ajuns la o parere unanima: anul acesta, se poarta in continuare negrul. Marile vedete de la Hollywood au ales tinute negre pentru marea seara, iar Cara Delevigne, Gigi Hadid si Kendall Jenner au fost favoritele criticilor.

De cata miscare este nevoie pentru a arde caloriile continute de 5 dintre cele mai comune alimente

Pachetele alimentare ar trebui sa contina pe eticheta informatii despre timpul necesar de exercitii fizice care trebuie efectuat pentru a arde caloriile continute de alimentele consumate, sugereaza Shirley Cramer, director executiv al Societatii Regale pentru Sanatatea Publica intr-un articol publicat in revista medicala The British Medical Journal. Iata cat trebuie sa mergem pe jos sau sa alergam pentru a arde caloriile continute de 5 dintre cele mai comune gustari.

Cele mai tari 10 bancuri politice. Stiti de ce parlamentarii nu sunt niciodata jefuiti si au salarii atat de mari?

Oamenii politici au constituit intotdeauna subiectul a numeroase glume. Iata cateva din cele mai reusite bancuri cu politicieni.

Eurostat: Romania are una dintre cele mai mici rate ale somajului din UE

Cu un somaj de doar 6,5%, Romania marcheaza una dintre cele mai mici rate ale persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca din randul statelor membre ale Uniunii Europene, potrivit datelor publicate de Eurostat, biroul de statistica al Uniunii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )