Libnet.ro
UNICEF

09:15

Eurostat: Romania are una dintre cele mai mici rate ale somajului din UE

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Eurostat: Romania are una dintre cele mai mici rate ale somajului din UE

Cu un somaj de doar 6,5%, Romania marcheaza una dintre cele mai mici rate ale persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca din randul statelor membre ale Uniunii Europene, potrivit datelor publicate de Eurostat, biroul de statistica al Uniunii. continuă pe Wall-Street Ro

Eurostat: Romania are una dintre cele mai mici rate ale somajului din UE

Cu un somaj de doar 6,5%, Romania marcheaza una dintre cele mai mici rate ale persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca din randul statelor membre ale Uniunii Europene, potrivit datelor publicate de Eurostat, biroul de statistica al Uniunii Europene.

Kate Beckinsale este una dintre cele mai frumoase actrite. Iata cum arata fiica ei

Este considerata una dintre cele mai frumoase actrite de la Hollywood, insa Kate Beckinsale se pare ca a transmis mai departe mostenirea genetica.

Un atelier revolutionar destinat start-up-urilor va fi dezvoltat la Bistrita. Acesta va fi acreditat de una dintre cele mai prestigioase universitati din lume

Parcul Industrial situat la doi pasi de Bistrita vine cu un produs revolutionar destinal start-up-urilor. Este vorba despre un Fab Lab, un atelier unde firmele aflate la inceput care nu-si permit sa-si dezvolte propria linie de productie, vor putea realiza orice produs. Fab Lab-ul urmeaza a fi acreditat de MIT, una dintre cele mai prestigioase universitati din lume.

Cele mai in voga circuite tailor-made in destinatii exotice: idei de calatorie de la una dintre cele mai renumite agentii de turism de lux

Inca de la infiintare, in 2007, renumita agentie de turism 4Anotimpuri s-a remarcat din multitudinea de competitori datorita specializarii in crearea de vacante exotice la comanda, concepute special pentru a oferi o gama completa de trairi si experiente unice, in unele dintre cele mai exclusiviste locuri de pe glob.

Clipul zilei: 65 dintre cele mai iubite piese de Rock 'N' Roll prezentate in 5 minute

Pentru un weekend inspirat, va recomandat la inceput de sfarsit de saptamana o calatorie virtuala printre cele mai iubite 65 de piese Rock 'N' Roll.

Cel mai bine vandute 7 produse Apple din cei 40 de ani de existenta

Compania Apple a luat fiinta pe 1 aprilie 1976 si, departe de a fi o pacaleala, a reusit sa devina una dintre cele mai valoroase si mai recognoscibile marci din toate timpurile, si nu doar din domeniul IT.

Radu Tudor, despre o banca importanta din Romania: Problemele sunt foarte grave in interiorul ei

Radu Tudor a afirmat, in editia de joi seara a emisiunii La ordinea zilei, ca una dintre cele mai importante banci din Romania trece printr-o criza grava. Sistemul bancar are de unde sa piarda.

Cele mai frumoase biserici de vizitat de Paste: lacasul sfant din Romania descris cauna dintre minunile lumii

Cele mai frumoase biserici de vizitat de Paste. Daca aveti nevoie de sugestii pentru petrecerea minivacantei prilejuite de sarbatorile pascale sau pur si simplu pentru a merge la o biserica speciala in sfanta noapte a invierii, va prezentam cateva dintre cele mai frumoase biserici si manastiri de vizitat de Paste din Romania.

Cele mai frumoase biserici de vizitat de Paste: lacasul sfant din Romania descris cauna din minunile lumii

Cele mai frumoase biserici de vizitat de Paste. Daca aveti nevoie de sugestii pentru petrecerea mini-vacantei prilejuite de sarbatorile pascale sau pur si simplu pentru a merge la o biserica speciala in sfanta noapte a invierii, va prezentam cateva dintre cele mai frumoase biserici de vizitat de Paste din Romania, dar si manastiri.

Doua dintre cele mai importante sosele din Romania NU au aviz de siguranta

Doua dintre cele mai importante sosele din Romania nu au aviz de siguranta, spune Alin Goga, consilier juridic la Compania Nationala de Drumuri. Este vorba despre DN1 si de Centura Bucurestiului, doua.

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )