Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai savuroase bancuri despre Ana Pauker, femeia care a terorizat Romania in primii ani de comunism

Adevărul Adevărul,
Cele mai savuroase bancuri despre Ana Pauker, femeia care a terorizat Romania in primii ani de comunism

Nenumarate bancuri si anecdote au circulat in anii 50 pe seama Anei Pauker, cea mai puternica femeie din Romania primilor ani de comunism. continuă pe Adevărul

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Dialog pe strada

Un om disperat se adreseaza unui alt om de pe strada : - Nu va suparati ! Spuneti-mi, va rog, unde este fabrica de paine . - Nu ma supar. Este langa fabrica de confectii. - Si va mai rog sa-mi spuneti unde este.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Politistul din canal

Un politist cade in canal. Se uita in sus si spune: -Doamne, bine ca nu are capac, altfel nu mai ieseam de aici! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: La ce ora se deschide biblioteca

Bula suna in mijlocul noptii la bibliotecara: Alo, va rog frumos sa imi spuneti la ce ora deschideti la biblioteca. Bibliotecara, obosita: Bula, dar e trecut demult de miezul noptii! Nu.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: La rand la spovedit

In biserica, la rand la spovedit: o olteanca, o ardeleanca si o moldoveanca. Olteanca intra prima. - Ia zi!. Ai calcat strimb vreodata? - Da, parinte! - Atunci, ia ocoleste tu frumos biserica de cate.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Efectul machiajului

Alinuta la cinci ani o observa pe sora mamei sale in timp ce se machia. Impinsa de curiozitate, o intreaba: - Matusica, de ce te machiezi? - Ca sa fiu frumoasa, raspunse matusa. dureaza mult pana isi face.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Ardeleanca baga divort

Nevasta ardeleanului baga divort. La judecator: Domnule, de zece ani suntem casatoriti si nu am facut inca dragoste! Judecatorul catre ardelean: Tu ori nu vrei, ori nu poti, ori nu stii De putut pot,.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: La sapat, cu Ion si Gheorghe

Doi olteni, Ion si Gheorghe vroiau sa sape o groapa pentru a sadi un pom. Sapa oltenii nostri ce sapa si la un moment dat Ion il intraba pe Gheorghe: - Ba Gheorghe, dar noi ce facem cu mormanul asta de pamant care s-a.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Rosiile

Doi ardeleni converseaza la un pahar de palinca. - Mai Ioane tie-ti plac rosiile? Dupa o jumatate de ora de gandire intensa si profunda Ion raspunde: - De mancat da, insa asa.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Numiti 3 piese de Shakespeare

O blonda ajunge la Miss World printre primele trei locuri. La intrebarea de departajare primeste urmatorul enunt: Numiti 3 piese de William Shakespeare. La care blonda spune: - 10, 15 si 20 de cm. Prezentatorul conc.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Moldovenii si canibalii

Un canibal a prins un moldovean si fugea cu el in spinare. se intalneste cu un alt cannibal: Ooo, azi o sa aveti ce manca, da ce natie e? E moldovean. Ooooo, dai mai bine drumul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )