Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cele mai savuroase bancuri cu sovietici spuse de americani. Ronald Reagan: De ce rusii isi reclamau papagalii la KGB?

Adevărul Adevărul,
Cele mai savuroase bancuri cu sovietici spuse de americani. Ronald Reagan: De ce rusii isi reclamau papagalii la KGB?

Viata in Uniunea Sovietica in anii Razboiului Rece a fost o tema preferata a umorului american, iar unele dintre cele mai faimoase bancuri pe seama sovieticilor au fost spuse chiar de fostul presedinte al SUA, Ronald Reagan. continuă pe Adevărul

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Fizica

Profu de fizica o intreaba pe Alinuta: -Stii care sunt cele doua cuvinte pe care le folosesc cu precadere elevii? - Nu stiu. -Exact! Astea sunt! .

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Vorbe calde...

Intr-o seara Maria ii zice lu Ion: - Ioane, mai zi-mi si mie o vorba calda, ca de mult nu te-am mai auzit! - Marie, sa te arda focul! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: in oglinda

De data aceasta, Bula se admira in oglinda si. Bula se admira gol in oglinda: Doi centimetri mai mult si as fi un zeu! La care nevasta-sa din spate: Doi centimetri mai putin si ai fi o zeita.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: in Ardeal

Taranii dintr-un sat din Ardeal se plang primarului: Domnule primar, de cateva saptamani a aparut un moldovean la noi in sat si toate femeile pe care le prinde le violeaza. Si nu ati luat masuri? .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Dihorul

Ion si Gheo se intalnesc in padure. Gheo ducea in brate un dihor viu. Ion: -Ma, Gheo, ce faci,ma, cu dihorul? Gheo: -Apai, ma, la iarna, cand o fi frig, il pun la picioare sa-mi fie cald. Ion: -Ma.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Icre negre

Q:De ce imperecheaza oltenii ciora cu pestele? A:Ca sa aiba icre negre.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Vaca

O vaca pastea pe asfalt. Un submarin vine si o loveste. Ce concluzie se poate trage din acest tragic accident ? Sa nu mancam fructe nespalate.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Barul

Noaptea tarziu langa un bar . Peste tot liniste, dar deodata iese Bula injurand si mort de beat. Trece strada peste un loc nemarcat. Un politist il vede si-i spune sa se intoarca. M-as intoarce dom.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: America

Unde se afla America pe harta? Nicole, una dintre blonde, se ridica si arata cu degetul pe harta. Profesorul: Bravo. Alta intrebare: cine a descoperit America? 19 blonde se ridica brusc si raspund in .

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Ciorbea

Pe scarile Parlamentului Bula se loveste de Ciorbea: De ce nu te uiti pe unde mergi? La care Bula indignat zice: Da tu de ce nu mergi pe unde te uiti .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )