Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cele mai scumpe orase din lume. Cat trebuie sa munceasca un bucurestean pentru un iPhone X versus un newyorkez

Adevărul Adevărul,
Cele mai scumpe orase din lume. Cat trebuie sa munceasca un bucurestean pentru un iPhone X versus un newyorkez

Patru din cinci cele mai scumpe orase din lume in care sa traiesti sunt din Europa. Daca esti in cautarea unei mese ieftine, cel mai bine ar fi sa stai departe de Geneva, in acest an. continuă pe Adevărul

Acestea sunt cele mai scumpe orase din lume. Unde se situeaza Bucurestiul

Patru din cinci cele mai scumpe orase din lume in care sa traiesti sunt din Europa. Daca esti in cautarea unei mese ieftine, cel mai bine ar fi sa stai departe de Geneva, in acest an. Orasul elvetian.

FOTO Legenda urbana a fondarii uneia dintre cele mai prestigioase universitati din lume: Stanford. Cat e adevar si cat e poveste

Circula pe retelele de socializare o poveste cu talc, despre cum ar fi luat nastere una din cele mai importante universitati din lume, Universitatea Stanford din California, aflata in primele trei institutii de profil din lume. Cat este insa fictiune si cat este realitate?.

Detalii spectaculoase despre Venezuela. Tara cu o rata uriasa a criminalitatii are unele dintre cele mai frumoase femei din lume

54% din teritoriul Venezuelei este zona protejata prin lege si se afla in top 10 tari cu cea mai bogata biodiversitate din lume. De asemenea, Venezuela are cele mai frumoase femei din lume, avand 6 castigatoare ale concursului Miss World si 7 ale competitiei Miss Universe.

Cat costa si cat dureaza drumul spre litoral din cele mai mari orase ale Romaniei

Drumul spre mare este cel mai frecventat vara, cand multi romani se inghesuie pe soselele tarii si se incoloneaza cu diferite destinatii, aproape de litoralul Marii Negre. Cu masina, cu trenul, cu microbuzul sau avionul, calatoria catre Constanta din.

Tata Nano, cea mai ieftina masina din lume, dispare de pe piata

Tata Motors renunta la Nano, masina care, inca de acum un deceniu, cand a fost produsa pentru prima data, s-a putut lauda cu titlul de cea mai ieftina masina din lume.

Scandal inainte de turneul de tenis de la Bucuresti: Una dintre cele mai importante jucatoare din Romania nu a primit invitatia. Mihaela Buzarnescu a trecut prin aceeasi situatie in 2017

In ciuda faptului ca a ajuns pe tablourile principale atat de la Roland Garros cat si de la Wimbledon, organizatorii turneului de Bucuresti, care debuteaza luni la Arenele BNR, nu au considerat ca Alexandra.

Cristiano Ronaldo a dat LOVITURA: A ajuns al treilea cel mai bine platit fotbalist din lume! Cat CASTIGA starul lusitan dupa transferul la Juventus

Cristiano Ronaldo pare sa fi dat lovitura odata cu transferul la Juventus Torino. Contractul cu campioana Italiei, valabil patru sezoane, ii aduce acestuia un salariu anual de 30 de milioane de euro. Lusitanul.

Cand l-a cunoscut pe cel care avea sa-i devina sot, a crezut ca va fi cea mai fericita femeie din lume. Doar ca in ziua in care a aflat ca are cancer, Raluca a descoperit adevarul despre barbatul iubit. Este cumplit, nu doresc la nimeni

Si-a cunoscut sotul in timpul facultatii si l-a urmat in Franta, unde barbatul se stabilise inca din copilarie. A crezut ca este omul pe care l-a visat mereu. Totul a fost bine, iar in urmatorii ani.

PC-urile au avut cel mai bun trimestru din ultimii sase ani

Dupa un declin ce parea sa nu se mai termine, PC-urile au inregistrat un al doilea trimestru foarte bun, ceea ce se traduce prin cele mai bune rezultate din 2012 si pana in prezent, arata datele celor doua companii care masoara piata: IDC si Gartner. HP, Lenovo si Dell sunt companiile cu cele mai bune vanzari.

Cristiano Ronaldo, al treilea cel mai bine platit fotbalist din lume

Cristiano Ronaldo a fost transferat de la Real Madrid la Juventus, semnand un contract cu campioana Italiei, valabil patru sezoane, pentru un salariu anual de 30 de milioane de euro net. As. com noteaza ca atacantul portughez nu a devenit cel mai bine platit fotbalist din lume, in ciuda intelegerii lucrative incheiate.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )