Libnet.ro
UNICEF

05:15

Tata Nano, cea mai ieftina masina din lume, dispare de pe piata

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Tata Nano, cea mai ieftina masina din lume, dispare de pe piata

Tata Motors renunta la Nano, masina care, inca de acum un deceniu, cand a fost produsa pentru prima data, s-a putut lauda cu titlul de cea mai ieftina masina din lume. continuă pe Wall-Street Ro

Premiera pe piata auto din Romania! Cea mai scumpa masina din lume, vanduta in tara noastra

Premiera pe piata auto din Romania! Primul Bugatti Chiron, cea mai scumpa masina a momentului, a fost vandut in tara noastra. Masina i-a fost vanduta unui bulgar pentru suma 2,6 milioane de.

Cea mai mica masina ar putea revolutiona traficul si acum. Cumva

Cea mai mica masina din lume a fost scoasa la licitatie cu un pret de pornire delirant. Arata groaznic, dar are o istorie interesanta. Are doar trei roti, zici ca e un carut de supermarket ceva mai modern si este pictata cu floricele. Singurul far care-ti asigura vizibilitatea noaptea pare a fi imprumutat de la [].

Anunt pentru TOTI ROMANII facut de Dacia: Ce se intampla in acest an cu cea mai populara masina din tara (FOTO)

Vesti bune pentru toti fanii Dacia. Producatorul auto de la Mioveni va lansa, anul acesta, doua noi modele. in septembrie, Dacia va lansa versiunea Sandero Streetway, care va reprezenta varianta mai eleganta si.

Romania a creat cel mai scump site din lume si e complet inutil

Daca nu am reusit sa construim cea mai mare cladire din lume si ne laudam cu Palatul Parlamentului ca fiind a adoua cea mai mare cladire ca suprafata din lume, macar de acum ne vom putea lauda ca am creat cel mai scump site din lume si care, pe deasupra, este si complet inutil. Statul [].

Cel mai urat caine din lume, MORT la scurt timp dupa ce a primit titlul. Sunt inca in stare de soc (FOTO)

Zsa Zsa, bulldogul englez care a primit titlul de cel mai urat caine din lume in anul 2018, a murit la mai putin de trei saptamani dupa ce a primit titlul. Potrivit stapanei sale, Megan Brainard care.

Povestea celui mai mic caine din lume. La nastere incapea intr-o lingurita

Miracle Milly, un caine din rasa Chihuahua, detine doua recorduri mondiale. Milly este cel mai mic caine din lume, dar si cel mai clonat. Cercetatorii au realizat 49 de clone, caini identici cu aceasta micu.

Cei mai scumpi hairstylisti din lume! Cat cer pentru un simplu tuns!

In majoritatea cazurilor tunsul sau coafatul sunt chelutuieli pe care trebuie sa le avem o data la cateva luni. Sunt persoane care isi roaga prietenii sa ii tunda sau sa ii vopseasca doar ca sa mai scuteasca niste bani, dar exista si cealalta parte a monedei. Celebritatile sunt dispuse sa plateasca sume de bani absurde pentru a arata cat mai bine. Iata lista celor mai apreciati si doriti hairstylisti din lume, care incaseaza chiar si 1500 de dolari pentru o simpla tunsoare.

Cercetatorii au descoperit cele mai vechi culori din lume

Cercetatorii de la Australian National University au descoperit recent cele mai vechi culori, provenite din pigmenti extrasi din Africa. Dr. Nur Gueneli, de la ANU, a declarat ca pigmentii au fost extrasi din sisturi negre marine din bazinul Taoudeni. Acesta se afla in zona Mauritaniei si a Africii de Vest. Pigmentii descoperiti acum sunt cu [].

Tariceanu: Acest DNA, in frunte cu doamna Kovesi, a facut ca Romania sa para cea mai corupta tara din Europa; este un deserviciu imens

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, joi seara, ca DNA si Laura Codruta Kovesi, prin cele 6. 700 de dosare de abuz in serviciu pe care le-au instrumentat in ultimii sapte ani, au facut ca Romania sa para cea mai corupta tara din Europa, ceea ce este un deserviciu imens. Romania nu sta pe picior de egalitate cu celelalte tari europene, atata timp cat este blamata cu aceasta eticheta, a spus Tariceanu.

A murit catelusa Zsa Zsa, la doar cateva saptamani dupa ce a primit titlul de cel mai urat caine din lume

Catelusa Zsa Zsa din rasa Bulldog englez, care a primit titlul de cel mai urat caine din lume in anul 2018, a murit la mai putin de trei saptamani dupa ce a cunoscut faima. Catelusa in varsta.

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )