Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cele mai sigure SUV-uri in 2015

Adevărul Adevărul,
Cele mai sigure SUV-uri in 2015

Cele mai sigure SUV-uri in 2015 au fost numite de Institutul pentru Asigurarea Sigurantei Rutiere IIHS), cea mai severa organizatie din lume care testeaza siguranta autoturismelor in caz de accidente, pentru ca reprezinta piata auto americana, unde au loc cele mai grave accidente rutiere din lume. continuă pe Adevărul

Cele mai sigure SUV-uri in 2015. Verdict dat de cea mai severa organizatie, IIHS

Cele mai sigure SUV-uri in 2015 au fost numite de Institutul pentru Asigurarea Sigurantei Rutiere IIHS), cea mai severa organizatie din lume care testeaza siguranta autoturismelor in caz de accidente, pentru ca reprezinta piata auto americana, unde au.

VIDEO Romanii care au cucerit lumea - cele mai de succes startup-uri romanesti in 2014

Romania doreste sa devina un adevarat centru al investitiilor antreprenoriale. Startup-urile locale au inceput sa fie influente si in afara tarii. Iata cele mai importante cinci momente de anul acesta.

INCOME. Cele mai mari 10 provocari care vor zgudui lumea in anul 2015

Omenirea va fi marcata in 2015 de 10 mari provocari, potrivit expertilor Forumului Economic Global de la Davos. Cele mai importante sunt adancirea inegalitatii dintre domeniile diferitelor categorii sociale si.

Mesaje de Revelion pentru cei dragi: cele mai amuzante si mai sensibile urari pentru Anul Nou

Trecerea in anul 2015 ar trebui sa o facem cu gandul la cei dragi, chiar daca asta va insemna sa le trimitem un sms, sa le postam o urare pe Facebook sau sa le transmitem toate cele bune la telefon. Iata o selectie cu cele mai reusite mesaje de Revelion / Anul Nou din care puteti alege sau va puteti inspira pentru a pune emotiile si sentimentele in cuvinte.

Aplicatii Android - cele mai bune programe, selectate de Google

Lumea Android e una cu milioane de aplicatii, zeci de mii de terminale si putin control. Poate fi dificil sa alegi cele mai bune aplicatii. Asa ca Google a oferit la final de an cele mai bune 127 de aplicatii, pe care ar trebui sa le avem.

Cele mai grele ierni din judetul Arad, in 1973 si 2003

Una dintre cele mai grele ierni din ultimii 30 de ani a fost in municpiul si judetul Arad in luna ianuarie a anului 2003. Meteorologii spuneau, la acea vreme ca ninsori similare au mai fost inregistrate in anul 1973.

Cele mai vizionate filme, legal, pe internet, la sfarsit de an!

La finalul anului, cele mai vizionate filme, legal, pe internet, sunt The Hobbit: The Battle of the Five Armies, Unbroken si Into The Woods. Iata aici clasamentul complet! .

Harta odihnei: unde primesti cele mai multe zile de concediu platite in Uniunea Europeana

Probabil primul vostru gand este ca Romania are printre cele mai putine zile de concediu platite. Aveti dreptate, dar vestea buna este ca Romania nu este singura care nu da prea mult cand vine vorba de zilele libere platite pe an.

Harta odihnei: unde primesti cele mai multe zile de concediu platit in Uniunea Europeana

Probabil primul vostru gand este ca Romania are printre cele mai putine zile de concediu platite. Aveti dreptate, dar vestea buna este ca Romania nu este singura care nu da prea mult cand vine vorba de zilele libere platite pe an.

Comedia troneaza in preferintele romanilor. Top 10 cele mai vizionate filme romanesti

Cele mai vizionate filme romanesti in anul 2014 sunt trei comedii, Selfie, de Cristina Iacob, America, venim, de Razvan Savescu si Cuscrii, de Radu Potcoava. Acestea s-a clasat pe primele trei locuri in preferintele romanilor, conform numarului de spectatori care au intrat in cinematografe.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )