Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai SOCANTE dovezi care arata ca Bashar al Assad merita sa fie acuzat de crime de razboi

Antena3 Antena3,
Cele mai SOCANTE dovezi care arata ca Bashar al Assad merita sa fie acuzat de crime de razboi

Un fotograf militar a realizat in Siria peste 50. 000 de fotografii cutremuratoare care arata ca Bashar al Assad a comandat asasinarea si torturarea a peste 11. 000 de detinuti. Imaginile socante arata cadavrele. continuă pe Antena3

Cele mai SOCANTE dovezi care arata ca Bashar al Assad merita sa fie acuzat de crime de razboi

Un raport formulat de trei procurori afirma ca exista dovezi clare ca Siria a torturat si executat aproximativ 11. 000 de detinuti, de la inceputul conflictului, scrie.

TOP cei mai fericiti elevi si cele mai bune scoli din lume. Pe ce loc se afla Romania

Cei mai fericiti elevi sunt elevii din Singapore. Tot acolo sunt si cele mai bune scoli. Asa arata un clasament international facut in 65 de state. La coada clasamentului, se afla elevii sud coreeni.

Top cele mai slabe parole din 2013

Desi sunt convins ca vom mai vedea topuri pe 2013 pana la mijlocului lui 2014, probabil ca multi vreti sa stiti care sunt cele mai slabe parole. in fiecare an, cei de la SplashData isi fac un scop din a sintetiza toate parolele furate si ulterior publicate de diversi hackeri. Avand in vedere ca in 2013 nu am dus lipsa de astfel de activitati ilegale, pentru topul de mai sus despre cele mai slabe parole a existat material suficient. Creat [].

Cele mai bune si cele mai proaste sisteme de invatamant din lume.

Romania se afla pe un prea putin onorant loc 6 intr-un clasament al tarilor cu cele mai slabe rezultate scolare ale elevilor si cu cei mai nefericiti elevi, potrivit unui studiu comparativ realizat de buzzfeed. com. Comparatia se bazeaza pe un studiu efectuat de Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica in 65 de tari. Gradul de fericire al elevilor este un indice care rezulta din gradul de acord sau dezacord cu afirmatia ma simt fericit la scoala. Scorurile la teste combina .

Cornel Mihalache si Mihai Radulescu - cele mai multe voturi in scrutinul prin care angajatii TVR si-au ales reprezentantii in viitorul Consiliu de Administratie

Doi jurnalisti TVR, Cornel Mihalache si Mihai Radulescu, au obtinut cele mai multe voturi, potrivit informatiilor HotNews. ro, in alegerile interne prin care angajatii Televiziunii publice si-au desemnat cei doi reprezentanti in viitorul Consiliu de Administratie, alegeri ce au avut loc vineri. Rezultatele nu sunt inca validate, iar cele finale vor fi afisate duminica, dupa solutionarea eventualelor contestatii. Si Mihalache, si Radulescu protestasera la inceputul saptamanii fata de o decizie a Comitetului Director ca in aceste alegeri sa nu poata candida persoane din afara TVR, fiind blocata, astfel, o posibila candidatura a lui Valentin Nicolau, fost sef al televiziunii care a reprezentat angajatii in ultimul CA.

Unul dintre ranitii in accidentul aviatic din Apuseni a fost externat. Cele mai recente informatii oficiale despre starea ranitilor

Update - Doctorul Radu Zamfir, care a suferit cele mai usoare rani in accidentul aviatic din Muntii Apuseni, a fost externat din Spitalul Judetean Cluj si ajunge marti in Bucuresti, cu un avion de linie, a.

Oferte de munca pentru femei. Cele mai multe slujbe vacante sunt in industria textila

Din cele 250 de locuri de munca disponibile in aceasta saptamana, cele mai multe, 188, se gasesc in domeniul confectiilor textile. Femeile cu o calificare pentru confectioner imbracaminte, controlor calitate, tehnolog si calcator au cele mai multe sanse de angajare.

Cele mai tari birouri din lume! Ti-ai dori sa muncesti acolo!

S-a auzit adesea ca birourile in care muncesc angajatii de la Facebook, Google sau Nokia sunt cele mai tari din lume. Dar nu sunt nici pe departe singurele.

Pentru cinefili! Cele mai bune drame din toate timpurile!

Grand Prix, The Shawshank Redemption, The Thomas Crown Affair si Casino sunt doar 4 din cele mai bune 50 de drame ale tuturor timpurilor, filme pe care trebuie sa le vezi macar o data-n viata!.

Cele mai tari duete feminine ale tuturor timpurilor

De la Celine Dion si Barbara Streisand, Whiteny Houston si Mariah Carey sau Beyonce si Lady Gaga, iata care sunt cele mai tari duete feminine ale tuturor timpurilor!.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )