Libnet.ro
UNICEF

14:45

Pentru cinefili! Cele mai bune drame din toate timpurile!

ADPM ADPM,
Pentru cinefili! Cele mai bune drame din toate timpurile!

Grand Prix, The Shawshank Redemption, The Thomas Crown Affair si Casino sunt doar 4 din cele mai bune 50 de drame ale tuturor timpurilor, filme pe care trebuie sa le vezi macar o data-n viata!. continuă pe ADPM

Cele mai bune fotografii ale anului 2013, conform National Geographic

S-a incheiat de curand concursul anual de fotografie organizat de National Geographic, iar fotografiile alese drept cele mai bune ale anului 2013 sunt absolut uluitoare.

Eurostat: Romania a avut cele mai accelerate scumpiri din UE in 2013. PSD se lauda cu ieftiniri

Vesti proaste pentru economie. Romania a incheiat anul 2013 cu cele mai accelerate scumpiri din Uniune. Potrivit datelor Eurostat, preturile au crescut anul trecut cu 3,2%, situatie la care suntem egalati doar de.

Cele mai bune ceaiuri pentru sanatatea ta

Am adunat in aceste pagini cele mai utilizate ceaiuri-tratament pentru hipertensiune, gripa, insomnie si probleme menstruale. Noteaza ingredientele lor si ai grija sa le ai tot timpul in casa.

VIDEO TOP Eurostat: Romania a incheiat anul 2013 cu cele mai accelerate scumpiri din UE

Romania si Estonia au inregistrat in decembrie 2013 o crestere medie a preturilor de consum de 3,2% pe ultimele 12 luni, cea mai mare rata din Uniunea Europeana, a informat joi Oficiul European de Statistica Eurostat. Indicatorul se refera la rata medie a inflatiei pe ultimele 12 luni, pana in decembrie 2013, comparand indicele armonizat al preturilor de consum pe ultimele 12 luni cu indicele pe precedentele 12 luni.

Cele mai bune telefoane de la LG si HTC se pregatesc de lansare

LG si HTC pregatesc noi telefoane de top pentru prima jumatate a acestui an si au inceput sa apara informatii despre terminalele acestea: LG G3 si HTC One Two.

Cei mai faimosi gangsteri din toate timpurile

Unii oameni au o adevarata fascinatie pentru gangsteri si pentru crima organizata, chiar ajungand sa-i admire pe marii sefi ai Mafiei glorificati in filme. Chiar daca actiunile lor sunt evident condamnabile,.

Eurostat: Romania, cele mai mari scumpiri din UE, in 2013.

Tara noastra, la concurenta cu Estonia, a inregistrat la sfarsitul anului trecut cea mai mare rata de crestere medie a preturilor de consum, respectiv 3,2%, conform Oficiului European de Statistica Eurostat. Pe urmatorul loc se situeaza Olanda si Marea Britanie, cu 2,6%. Este vorba despre rata medie a inflatiei pe cele 12 luni din 2013, comparand indicele armonizat al preturilor de consum pe ultimele 12 luni cu indicele pe precedentele 12 luni. Citeste si: Romanii printre cei mai .

Cele mai bune uleiuri vegetale pentru fiecare tip de piele

Sophia Loren a dezvaluit ca secretul frumusetii ei la 79 de ani il reprezinta baile frecvente in ulei de masline. Dar sunt si alte tipuri de uleiuri care intretin frumusetea si stralucirea pielii, intarziind semnele imbatranirii.

Cele mai tari amicale din pauza competitionala de iarna si rezultatele lor

Pana la debutului returului din Liga I, pasionatii de fotbal se pot delecta cu amicalele pe care echipele lor preferate le sustin in pauza competitionala de iarna. in continuare, va prezentam cele mai interesante meciuri programate.

Topul celor mai bune aeroporturi pentru shopping

Cele mai bune cinci aeroporturi din lume in 2013 pentru shopping au fost dezvaluite de worldairportawards. com . In top se afla doua aeroporturi din Europa, unul din Orientul Mijlociu si doua din Asia. Care sunt aeroporturile unde gasim un magazin.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )