Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cele mai sonore condamnari din 2013: de la condamnarea unui ministru in functie, la parlamentarul condamnat definitiv de trei ori in trei dosare diferite

Hotnews Hotnews,
 Cele mai sonore condamnari din 2013: de la condamnarea unui ministru in functie, la parlamentarul condamnat definitiv de trei ori in trei dosare diferite

In 2013, instantele de judecata din Romania au dat zeci de condamnari, multe cu executare, in mari dosare cu parlamentari, ministri sau fosti ministri, primari, presedinti de Consilii Judetene, fosti mari senatori sau deputati, oameni de afaceri sau sindicalisti. Pentru prima data in tara noastra un ministru a fost condamnat la inchisoare in prima instanta) in timp ce se afla inca in functie, iar un deputat, membru chiar al Comisiei juridice, a reusit performanta sa fie condamnat de trei ori, in trei dosare diferite in doar cateva luni. HotNews. ro a intocmit un bilant al celor mai sonore condamnari ale anului 2013. continuă pe Hotnews

Cele mai sonore condamnari din 2013: de la ministrul in functie condamnat pentru abuz in serviciu, la deputatul condamnat definitiv de trei ori in trei dosare diferite

In 2013, instantele de judecata din Romania au dat zeci de condamnari, multe cu executare, in mari dosare cu parlamentari, ministri sau fosti ministri, primari, presedinti de Consilii Judetene, fosti mari senatori sau deputati, oameni de afaceri sau sindicalisti. Pentru prima data in tara noastra un ministru a fost condamnat la inchisoare in prima instanta) in timp ce se afla inca in functie, iar un deputat, membru chiar al Comisiei juridice, a reusit performanta sa fie condamnat de trei ori, in trei dosare diferite in doar cateva luni. HotNews. ro a intocmit un bilant al celor mai sonore condamnari ale anului 2013.

Cele mai tari gafe din TV, in 2013

Cele mai tari gafe din televiziune facute in 2013, in Romania si in strainatate, au fost prezentate marti, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. Gafe din acest an, facute de presa din Romania.

Romania instruita prin furt: acestea sunt cele mai furate carti din librarii in 2013

039;De ce este Romania altfel, de Lucian Boia, Dragul meu turnator, de Gabriel Liiceanu, Parabolele lui Iisus, de Andrei Plesu, si Fii demn, de Dan Puric, se numara printre cele mai furate carti din.

GALERIE FOTO Cele mai frumoase imagini din spatiu din 2013 realizate cu telescopul Hubble

Si in 2013 telescopul Hubble a trimis catre Pamant numeroase imagini spectaculoase cu galaxiile, nebuloasele si supernovele din spatiu. Am selectat ceea ce a dat mai interesant Hubble.

Cele mai urate trenduri din 2013

Unele s-au intors, altele au aparut pentru prima data, cert este ca nu ne-au placut si ar face bine sa dispara la finalul acestui an.

Forbes: Tiger Woods, Roger Federer si Kobe Bryant sunt cei mai bogati sportivi din lume

Tiger Woods, Roger Federer si Kobe Bryant sunt cei mai bogati sportivi din lume potrivit unui top realizat de revista Forbes. Jucatorul de golf Tiger Woods conduce acest clasament dupa ce a castigat in acest an 78.

Cele mai tari momente Victorias Secret in 2013

ADPM va prezinta astazi cele mai tari momente din super show-ul Victorias Secret de anul acesta, propunandu-va sa admirati ingerasi precum Adriana Lima, Karlie Kloss, Candice Swanepoel sau Alessandra Ambrosio in toata splendoarea lor!.

Sezon de shopping la Steaua: doua dintre cele mai mari cluburi din Europa vin dupa doi titulari ai lui Reghecampf

Campioana Romaniei a fost ciuca batailor in grupele Ligii Campionilor, insa jucatorii ei sunt monitorizati de granzii din Bundesliga si Premier League.

Top 100 cei mai buni fotbalisti din 2013: Lionel Messi pe primul loc. Niciun roman nu a intrat in clasament

Cotidianul englez The Guardian a dat publicitatii traditionalul Top 100 cu cei mai buni fotbalisti ai planetei din acest an. Primul loc l-a ocupat Lionel Messi, urmat de Cristiano Ronaldo si Zlatan Ibrahimovici.

Imaginile de care s-au indragostit mii de oameni. Cele mai dragalase animale, fotografiate in anul 2013

Retelele de socializare si site-urile din strainatate fac bilantul. Topuri cu cele mai impresionante fotografii ale anului, cele mai amuzante imagini ale lui 2013 au umplut internetul. Printre acestea si-a facut.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )