Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cele mai spectaculoase palarii de la Royal Ascot 2018

ADPM ADPM,
Cele mai spectaculoase palarii de la Royal Ascot 2018

Invitatele prestigiosului eveniment Royal Ascot din Marea Britanie au impresionat prin tinute vestimentare elegante si palarii fantezie spectaculoase. Iata cateva din cele mai interesante aparitii. continuă pe ADPM

Cele mai spectaculoase 3 cascade din lume FOTO

Vanatorii de cascade vor fi raspatiti cu cele mai impresionante imagini daca decid sa-si puna pe lista urmatoarelor destinatii 3 obiective ce aduna milioane de vizitatori in fiecare an. Afla care sunt lunile perfecte pentru vizitarea acestora.

Care sunt cele mai bine vandute masini din 2018. Dacia Duster n-a reusit sa prinda nici macar Top 50!

Masinile romanesti nu stau deloc bine in topul vanzarilor de anul acesta. Sandero e cel mai bine vandut model Dacia, ocupand pozitia a 43-a in clasamentul celor mai vandute modele auto din lume in prim.

Cum s-a imbracat Meghan Markle la primul sau eveniment Royal Ascot

Meghan Markle a participat pentru prima data la evenimentul Royal Ascot alaturi de proaspatul sau sot, Printul Harry. Iata cum a ales sa se imbrace si ce gesturi de tandrete a facut in public alaturi de partenerul sau.

Retrospectiva E3 2018: cele mai tari jocuri pe care le-am vazut

E3 2018 a venit si a plecat. Ce a ramas sunt jocurile si portofelele golite ale gamerilor care au lasat bani frumosi la magazinele prezente in cadrul evenimentului. A venit timpul sa tragem linie si sa adunam cele mai interesante jocuri prezentate anul acesta la E3 2018. Evenimentul a fost extrem de popular si mii [].

Rezultate Evaluarea Nationala 2018 Top judete cu cele mai multe medii de 10 la examene

Cele mai multe medii de 10 la Evaluarea Nationala 2018 au fost obtinute de elevii din Bucuresti: 53 de absolventi de clasa a VIII-a din Capitala au luat nota maxima atat la examenul de Limba romana, cat si la examenul de Matematica. in topul judetelor in functie de mediile la Evaluarea Nationala urmeaza pe locul 2 Iasi - cu 32 de medii de 10, si Dolj - cu 23 de elevi care au luat 10 pe linie la Evaluarea Nationala. Vezi in articol cati elevi au media 10 la Evaluarea Nationala 2018 in fiecare judet .

Revolutia preturilor la eMAG. Cele mai tari oferte la televizoare

Revolutia preturilor. Magazinul online eMAG anunta oferte foarte avantajoase la mai multe categorii de electronice si electrocasnice. Iata care sunt cele mai avantajoase reduceri eMAG televizoare:.

Cele mai bizare descoperiri arheologice. Istoricii ridica si acum din umeri si sunt incapabili sa le explice in totalitate

Istoricii au fost pusi in dificultate in nenumarate randuri dupa descoperirile unor ruine apartinand unor civilizatii disparute in zorii istoriei sau a unor obiecte vechi absolut surprinzatoare gasite, de cele mai multe ori, intamplator.

Romanul care se pregateste pentru una dintre cele mai rare meserii din Europa. Pana acum a terminat doua facultati

Are 23 de ani, a terminat sef de promotie o facultate in Romania si momentan studiaza la Paris. Acolo se pregateste pentru una dintre cele mai rare meserii din Europa.

Cele mai frecvente greseli sexuale comise de femei in dormitor

Experientele voastre din dormitor lasa mult de dorit? Iata care sunt cele mai frecvente greseli pe care le fac femeile in intimitate. Se prefac ca au orgasm. O treime dintre femeile active din punct de.

Raport: Cererea de muncitori calificati creste in Romania. Care sunt meseriile cele mai cautate

Sistemele de educatie ale tarilor din Europa de Est arata ca acestea au devenit rigide si prea birocratice pentru mediul economic in schimbare rapida si nu ofera absolventilor aptitudini si cunostinte care sa ii faca angajabili, se arata in raportul Inovantage realizat de Adecco. Studiul evidentiaza care sunt cele mai cautate locuri de munca din Romania.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )