Libnet.ro
UNICEF

18:45

Cele mai spectaculoase 3 cascade din lume FOTO

Adevărul Adevărul,
Cele mai spectaculoase 3 cascade din lume FOTO

Vanatorii de cascade vor fi raspatiti cu cele mai impresionante imagini daca decid sa-si puna pe lista urmatoarelor destinatii 3 obiective ce aduna milioane de vizitatori in fiecare an. Afla care sunt lunile perfecte pentru vizitarea acestora. continuă pe Adevărul

Cele mai spectaculoase palarii de la Royal Ascot 2018

Invitatele prestigiosului eveniment Royal Ascot din Marea Britanie au impresionat prin tinute vestimentare elegante si palarii fantezie spectaculoase. Iata cateva din cele mai interesante aparitii.

A fost ales cel mai bun restaurant din lume in 2018! Unde se gaseste localul

Osteria Francescana, localul din Modena, Italia, detinut de maestrul bucatar italian Massimo Bottura a fost ales cel mai bun restaurand din lume in 2018. Publicatia de profil britanica Restaurant i-a acordat.

Faze tari:Cel mai scurt zbor din lume, care nici un minut nu dureaza; Au asistat la o casatorie, fara sa vrea;Primul caz de faliment personal al unui romn. Cum a explicat ca nu-si mai poate achita datoriile

Cele mai bizare interpretari despre cum va arata omul in 1. 000 de ani. Antropologul Alice Roberts si o echipa de creatori de modele pentru. Cum se folosesc politistii de postarile de pe Facebook in anchete. Politistii au inceput sa stea pe Facebook tot mai des, dar in.

Mazda MX-5 facelift. mbunatatiri asteptate pentru cel mai vndut roadster din lume

Mazda MX-5, cea mai bine vanduta masina decapotabila cu doua locuri roadster) din lume, primeste pentru 2018 un facelift care aduce imbunatatirile de care modelul avea nevoie, respectiv un motor de top mai turabil, mai multa putere si detalii coloristice noi. Vanzarile in Europa pentru Mazda MX-5 facelift incep in August 2018, iar restilizarea se aplica pentru ambele versiuni ale modelului: caroseria cu acoperis textil si caroseria cu acoperis metalic, a anuntat marca auto japoneza.

Cel mai scurt zbor din lume, care nici un minut nu dureaza

Singapore Airlines a reusit imposibilul cand a lansat cel mai lung zbor comercial din lume, dintre New York City si Singapore, care dureaza 20 de ore. La pol opus se afla zborul dintre Westray si Papa Westray operat de Loganair, care in zilele proaste depaseste cu putin un minut. Pe coasta nordica a Scotiei, o [].

Cele mai ciudate cladiri din lume: casa care danseaza, casa stramba sau casa de piatra

Arhitecti si ingineri din toata lumea au realizat constructii spectaculoase care, in timp, au devenit simboluri pentru locurile in care au fost ridicate.

VIDEO. Cel mai idiot turist din lume. Ce a patit barbatul dupa ce a scos mana pe geam ca sa mangaie un leu

Imaginile au fost surprinse cu un telefon mobil in Parcul National Serengetti din Tanzania. in timp ce se afla intr-un jeep safari, un barbat si-a scos mana pe geam pentru a mangaia un leu. Ce a urmat, a.

Romanul care se pregateste pentru una dintre cele mai rare meserii din Europa. Pana acum a terminat doua facultati

Are 23 de ani, a terminat sef de promotie o facultate in Romania si momentan studiaza la Paris. Acolo se pregateste pentru una dintre cele mai rare meserii din Europa.

Pericol in cele mai cunoscute parcuri din Bucuresti. Avertismentul Primariei Capitalei

Primaria Capitalei atrage atentia cetatenilor care trec prin parcul Regele Mihai, fost Herastrau) si prin parcul Cismigiu, ca persoane necunoscute au imprastiat pe spatiul verde grauntele otravitoare din capcanele.

Topul celor mai ciudate tabuuri din Rusia - cateva au fost imprumutate si de romani

Rusia, una dintre cele mai impresionante natiuni din lume, este bine cunoscuta pentru cultura, muzica, arhitectura, traditia si ritualurile sale. Nu in ultimul rand despre Rusia se cunoaste si opozitia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2441 seconds )