Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cele mai tari aplicatii de mobil din Google Play

Hotnews Hotnews,
 Cele mai tari aplicatii de mobil din Google Play

Compania Google a desemnat, marti, cele mai bune aplicatii realizate de developeri independenti, prezente in magazinul sau, Play. Ajunsa la cea de-a treia editie in 2018, ceremonia Google Play Award a premiat aplicatii pentru telefoanele mobile cu sistem Android nu doar pentru ca ofera experiente placute utilizatorilor, ci si pentru ca au un efect pozitiv in comunitatile lor. continuă pe Hotnews

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Grasimi

Bula se duse la doctor. -Si ce problema am domnule doctor? -De acum inainte nu ai voie sate mai atingi de grasimi! -Bine! spuse Bula Bulamerse acasa. Nevasta-sa l-a intrebat: -Ce.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Un pahar cu apa

Seara vine Alinuta la parinti in sufragerie: - Tata, mai primesc inca un pahar cu apa? - Inca un pahar?! Dar ti-am dat deja sase pana acum! - Da, dar patutul meu arde inca.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Copilul

Doi politisti: Primul: De ce iti pui copilul sa doarma pe dulap? Al doilea: Data trecuta a cazut din pat si nu l-am auzit! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Cu trenul

Suna blonda la CFR: -Imi spuneti va rog cat face trenul din Tg. Mures pana in Bucuresti? -O secunda. -Multumesc!!! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Nunta

Alinuta: - Mama, daca o sa fiu o fata cuminte cind o sa fiu mare, o sa am si eu un sot? - Da, fetita mea. - Si daca nu o sa fiu o fata cuminte? - Atunci o sa ai mai multi.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Lectia de matematica

Copilul unui gabor isi ruga tatal: - Tata, tata, ma inveti sa numar pan la 100? La care politistul, iritat: - Bai, ia mai du-te! Eu sunt politist, nu profesor la Harvard! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Pariul

Ce-a patit surioara ta? - Si-a rupt piciorul. - Vai, ce pacat! Cum s-a intimplat? - Am pus pariu care din noi se apleaca mai mult pe fereastra. Si ea a cistigat.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Discutie intre soti

Sotia isi intreaba sotul: - Dragule, ce-ti place mai mult la mine: trupul meu perfect, sau fata mea foarte frumoasa? Sotul raspunde: - Simtul umorului! .

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Lovitura fulgeratoare

Cum se cheama pe moldoveneste filmul Lovitura fulgeratoare ? Palitura crinsina. Dar filmul Razboiul stelelor? Gilsiava pi ser. Dar.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Gicu

Alinuta: Mama, daca ai fi in locul meu, te-ai marita cu Gicu? Mama: Fata draga, uita-te in oglinda! Daca as fi in locul tau m-as marita cu oricine.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )