Libnet.ro
UNICEF

19:45

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Faruri

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Faruri

Doi motociclisti, noaptea, vad farurile unui tir. La un moment dat, unul dintre ei ii spune celuilalt: Uite ba inca doi altii ca noi! Hai sa trecem printre ei! . continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Ture

Alinuta a primit de ziua ei o bicicleta si se plimba in jurul blocului. Mamica ei o admira de la balcon: - Uite, mami, fara-o mana!! Dupa inca o tura: - Uite, mami, fara maini ! Dupa inca o tura: - Uite,.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: in padure

Mama o trimise pe Alinuta in padure sa ii dea bunicii diferite chestii. Se duce ea in padure si da peste un lup. Lupul o intreaba: - Ce ai in cosulet Alinuta? - D`ale gurii lupule: dinti, masele, placi.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Logodna

Doi moldoveni se iubeau foarte mult, dar nu erau logoditi. Intr-o zi, fata plangea foarte mult pentru ca era gravida si nu vroia. Iubitul ei ca sa o impece, sa nu mai planga, i-a spus: esti divina, mareat.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Pe bicicleta

Doi ardeleni, Ion si Gheorge, merg pe bicicleta. - Mai Ioane, vezi ca-ti bate lantul. - Nu te aud! Ce spui? - Vezi ca iti bate lantul! - Zii si tu mai tare. ! - Iti bateee lantuuul. - Nu te aud, ca imi.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Vanatorii

Bunicul vanator povesteste nepotului: - Sus in munti am fost atacat de o haita de opt lupi! - Bunicule, dar anul trecut cand mi-ai povestit erau numai patru lupi! - Anul trecut, draga, erai prea mic pentru a afla.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Drum gresit

Un preot vede o prostituata in strada si-i zice: Stii ca esti pe un drum gresit? Stiu! Nu prea trece mai nimeni pe-aici! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: La intamplare

Cum alegi cea mai proasta blonda dintrun grup de blonde? Iei una la intimplare! .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Dans

Un tanar invita o tanara la dans. - Domnisoara, se poate?. - Desigur, dar mai intai sa dansam.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Pacatul

Parinte, am pacatuit. Zi-mi, fiule! Am fost la o petrecere si acolo am cunoscut o blonda superba care mi-a propus sa facem dragoste. O voce imi zicea: Fa-o! Uite cum arata!, iar alta.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: 112

Intrebare la Radio Erevan: De ce pe masina de politie scrie 112? Raspuns: Sa stie cum sa se bage politaii in masina, adica: 1 la volan, 1 in dreapta si 2 in spate.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )