Libnet.ro
UNICEF

05:45

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Foarfeca

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Foarfeca

Mama o dojeneste pe Alinuta: - Nu te mai juca cu foarfeca! Faci numai degete pe jos! . continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Farsa

- Mama! Tata! Veniti repede ca frate-meu si-a rupt un picior in garaj! Alearga parintii intr-un suflet in garaj, dar nimic. - Ce spui? Nu e nimic aici! - Pacaleala de 1 Aprilie! Si l-a rupt in.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Nunta

Alinuta se pregateste de nunta intr-o zi Alinuta veni la mama ei, obosita dupa pregatirile pentru nunta sa si o intreaba: Mama, cum imi sta cu rochia de mireasa? Foarte bine Alinuta, dar nu.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Bunica

Alinuta lipseste 3 saptamani de la scoala. Cand vine inapoi, un profesor o intreaba de ce lipsit. -Pai, a murit bunica. -Cum a murit, cand am vazut-o ieri la geam? - Stiu, o tinem acolo pana vine postasul cu.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Pastilele

De ce te tot invarti in jurul mesei cu cana aceea in mana? o intreaba mama pe fiica-sa cea blonda. -imi iau pastilele! raspunse ea . -Pai si nu poti sa stai locului? -Nu, pentru ca asa mi-a zi.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Venetia

Doua blonde stau de vorba: - Luna viitoare plec la Venetia. - Pai, la ce mai mergi ca doar ai fost si anul trecut? - Da, dar atunci strazile erau inundate.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Doua Clase

Azi-dimineata m-am trezit ca tipa un politist la mine : - Bai ! Tu cate clase ai ?! - Doua clase . - Bai , dar prost mai esti ! N-ai fost in stare sa faci nici macar patru clase ca mine ! Ha ! Ha ! Ha ! Ha ! Ha .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Studentul

Care-i cel mai nou si mai bun banc sec? Un student si-a cumparat un apartament.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Barul

Doi olteni,intra in tr-un bar sa bea cate un lichior,,mocca. Se aseaza la masa si comanda: -Doua moace!!! -Chelnerul-v-am vazut! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Soacra

Gheorghe merge spre casa in caruta, cu soacra-sa langa el. incepe o ploaie cu tunete si fulgere. La un moment dat trasneste in stanga carutei. Gheorghe spune: -No! n.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Chelnerul

Merge un moldovean la un restaurant. -Chelner un suc te rog dar sa fie nici prea rece nici prea cald. Ii aduce chelnerul sucul. -Chelner o ciorba te rog dar sa fie nici prea rece nici prea calda. -Chelner adumi o.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )