Libnet.ro
UNICEF

07:15

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Barul

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Barul

Doi olteni,intra in tr-un bar sa bea cate un lichior,,mocca. Se aseaza la masa si comanda: -Doua moace!!! -Chelnerul-v-am vazut! . continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Pamantul

Doi olteni, Ion si Gheorghe voiau sa sape o groapa pentru a sadi un pom. Sapa oltenii ce sapa si la un moment dat Ion il intreaba pe Gheorghe: -Ba, Gheorghe, dar noi ce facem cu mormanul asta de pamant.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Japonezii

La un targ international, standul romanesc, s-a nimerit sa fie vecin cu standul japonez. In delegatia romaneasca erau numai olteni. In fiecare dimineata japonezii se sculau la ora 5. Faceau curat si trbaluiau pana noaptea.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Alcoolul

Doi vasluieni: - in sfarsit, bine ca am gasit solutia sa ma las de baut alcool! zice unul. - Tot timpul imi venea sa vomit! - Pe bune?! intreba celalalt, stupefiat. Si de-acuma, ce-ai sa faci? - Mi-l.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Accidentul

Doi politisti intra cu masina intr-un copac. Primul: Ba, uite in ce fel e masina, e zob! Al doilea: Da ba, dar priveste partea buna. Primul: Care? Al doilea: O sa fim promovati.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Parasuta

Un oltean hotaraste ca trebuie neaparat sa se apuce de parasutism. Se duce tipul la un club. astia il baga in primul avion. La momentul potrivit, deschide usa avionului si se arunca. Trage de sfoara. dar nimic! in.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Venetia

Doua blonde stau de vorba: - Luna viitoare plec la Venetia. - Pai, la ce mai mergi ca doar ai fost si anul trecut? - Da, dar atunci strazile erau inundate.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Doua Clase

Azi-dimineata m-am trezit ca tipa un politist la mine : - Bai ! Tu cate clase ai ?! - Doua clase . - Bai , dar prost mai esti ! N-ai fost in stare sa faci nici macar patru clase ca mine ! Ha ! Ha ! Ha ! Ha ! Ha .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Studentul

Care-i cel mai nou si mai bun banc sec? Un student si-a cumparat un apartament.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Foarfeca

Mama o dojeneste pe Alinuta: - Nu te mai juca cu foarfeca! Faci numai degete pe jos! .

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Chelnerul

Merge un moldovean la un restaurant. -Chelner un suc te rog dar sa fie nici prea rece nici prea cald. Ii aduce chelnerul sucul. -Chelner o ciorba te rog dar sa fie nici prea rece nici prea calda. -Chelner adumi o.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2463 seconds )