Libnet.ro
UNICEF

01:05

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Parintii Alinutei

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Parintii Alinutei

Reflectiile Alinutei: Ciudati mai sunt parintii. Ani in sir s-au straduit sa ma invete sa vorbesc, iar acum imi spun sa imi tin gura! . continuă pe B1

Cele mai tari bancuri despre iarna si zapada. Ce era mai rece decat apa rece pe timpul lui Ceausescu?

Va propunem o colectie de bancuri despre iarna. Ne puteti scrie la sectiunea de comentarii propriile glume de acest fel pe care le cunoasteti.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: La scoala

Alinuta se tragea dintr-o famile de vampiri. intr-o zi vine de la scoala si ii spune mamei: Mamico, colegii mei rad si spun ca sunt din familie de vampiri. Mama: Nu Alinuta lasa ca ii bat eu.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Perna

O blonda se plange mamei sale: - Mama, am ramas insarcinata! - Cum? Unde ti-a fost capul? - Cum unde, raspunde blonda, pe perna! .

Cele mai bune bancuri cu soferi. Cum se scuza un preot cand este prins beat la volan

Soferii au reprezentat mereu o sursa inepuizabila de bancuri pentru amatorii de umor. Va prezentam o selectie cu zece bancuri savuroase care-i au protagonisti pe conducatorii auto.

Cele mai tari imagini cu STUDENTELE care s-au distrat pana n-am mai stiut de ele: Intra sa vezi acum cea mai atre GALERIE FOTO!

Sunt tineri, frumosi si sunt pusi pe distractie! E vorba de studentii din toate colturile lumii ce simt nevoia sa se simta bine in orice locatie: De la camera de camin, la plajele insorite.

Cele mai tari imagini cu STUDENTELE care s-au distrat pana n-am mai stiut de ele: Intra sa vezi acum cea mai tare GALERIE FOTO!

Sunt tineri, frumosi si sunt pusi pe distractie! E vorba de studentii din toate colturile lumii ce simt nevoia sa se simta bine in orice locatie: De la camera de camin, la plajele insorite.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: in tren

Un ardelean si un oltean in tren. Ardeleanul il serveste cu o palincaa pe oltean, la care asta zice: Mai nene, sa stii ca si eu am facut anu asta o palinca super, de 38-40 de grade. La care.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Vremuri grele

Bula, care e politica cea mai buna pe vremurile astea? Sa-i pacalesti pe toti. Si cea mai proasta? Sa crezi ca i-ai pacalit.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Moartea

Doi ardeleni se intalnesc pe strada: - De ce esti amarat, Gheorghie? - Cum sa nu fiu amarat ,mai Ioane,daca mi-o murit un bou. - Eh, uite ashe ne-om duce, unu dupa altu.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Banii

Bula ii cere bani tatalui sau: Tata am doua intrebari! Prima: Pot sa primesc mai multi bani de buzunar? Iar a doua: De ce nu? .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )