Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cele mai tari imagini cu STUDENTELE care s-au distrat pana n-am mai stiut de ele: Intra sa vezi acum cea mai atre GALERIE FOTO!

B1 B1,
Cele mai tari imagini cu STUDENTELE care s-au distrat pana n-am mai stiut de ele: Intra sa vezi acum cea mai atre GALERIE FOTO!

Sunt tineri, frumosi si sunt pusi pe distractie! E vorba de studentii din toate colturile lumii ce simt nevoia sa se simta bine in orice locatie: De la camera de camin, la plajele insorite. continuă pe B1

Cele mai tari imagini cu STUDENTELE care s-au distrat pana n-am mai stiut de ele: Intra sa vezi acum cea mai tare GALERIE FOTO!

Sunt tineri, frumosi si sunt pusi pe distractie! E vorba de studentii din toate colturile lumii ce simt nevoia sa se simta bine in orice locatie: De la camera de camin, la plajele insorite.

VIDEO Cele mai comentate imagini de la summit-ul G20, din momentul ntlnirii Putin-MBS. Si tu ai fi fericit daca tocmai ai fi scapat de o crima

O imagine face mai mult decat o mie de cuvinte. Au demonstrat-o din nou jurnalistii care i-au surprins, la summit-ul G20 de la Buenos Aires, pe printul saudit Mohammed bin Salman si presedintele Rusiei, Vladimir Putin, batand palma.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Minciuni

Bula, care e politica cea mai buna pe vremurile astea? Sa-i pacalesti pe toti. Si cea mai proasta? Sa crezi ca i-ai pacalit.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Usa

Domnule doctor, am avut un cosmar toata noaptea: se facea ca trageam de o usa pe care scria ceva. Si ce scria? impinge! .

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Punctaj

Care e asemanarea si deosebirea intre Garcea si James Bond? Asemanarea: amandoi au 007 la dosar. Deosebire: la James Bond e indicativ, la Garcea e IQ.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Pe autostrada

I: Stiti ce face o blonda cu o coala de hartie pe Soseaua Bucuresti-Ploiesti? R: Conduce un A4! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Actorul

Doua prietene povestind intre ele: Tu, cum e sotul tau? E un amestec dintre Dr. House, Mr. Bean si Brad Pitt. Vai, tu, ai un barbat doctor, inteligent, simpatic si glumet, frumos si atragator? Ah,.

Cele mai bune jocuri si aplicatii din 2018, conform Google Play

Pentru ca a sosit luna decembrie, Google Play face retrospectiva anului si iti arata cele mai bune jocuri si aplicatii din 2018. Dincolo de miile de aplicatii care promit sa-ti curete.

MESAJE DE SFANTUL ANDREI. Cele mai frumoase MESAJE pentru cei care isi sarbatoresc onomastica de SFANTUL ANDREI

MESAJE DE SFANTUL ANDREI este ocrotitorul romanilor, pe care il praznuim pe 30 noiembrie. Pe langa cadoul pe care il oferiti celor care isi sarbatoresc onomastica de.

Singurul targ de Craciun din Romania nominalizat printre 20 cele mai frumoase piete din Europa. Unde puteti sa-l votati

O organizatie europeana cu sediul la Bruxelles a nominalizat 20 de targuri de Craciun din tot atatea orase de pe batranul continent intr-un concurs numit Cele mai frumoase piete europene de Craciun. Un singur oras din Romania se numara printre cele nominalizate. Acesta poate fi votat pana pe 10 decembrie.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )