Libnet.ro
UNICEF

08:30

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Psihologul

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Psihologul

Mama, mama, nu mai vreau la psihiatru! - Nu ma intereseaza ce vrei tu, vreau sa stiu de ce plangi de fiecare data cand te bat. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: La starea civila

Alinuta la starea civila: - Domnisoara, va rog sa nu mai veniti cu domnul in asa stare. E a patra oara luna asta cand vine beat mort . - imi cer scuze. Dar cand ii treaz, nu vrea sa mai vina .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Un pahar cu apa

Seara vine Alinuta la parinti in sufragerie: - Tata, mai primesc inca un pahar cu apa? - Inca un pahar?! Dar ti-am dat deja sase pana acum! - Da, dar patutul meu arde inca.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Parchetul

Alinuta vine plangand la maica-sa. - Mami, copiii au ras de mine la scoala ca am dintii mari. - Stai linistita fata mea, nu stii ce rai sunt copiii? Si nu mai plange ca zgarii.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Mama

O blonda sta pe o banca in parc si plange . Un tip se apropie si o intreaba ce s-a intamplat . - Vesti groaznice ! A murit mama ! Dar asta nu-i tot . Am sunat-o pe sora mea si mi-a spus ca si mama ei a murit !!!nbsp.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Leii

Discutie intre ardeleni: Mai Gheorghe hai sa te intreb ceva: Ce faci cand esti inconjurat de lei din toate partile? Nu stiu. habar nu am, ce pot sa fac? ii bagi in buzunar,.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Noutati

- Salut, mai Gheo ! Care mai e treaba, noutati, ceva ? - Catranit tare, Ioane ! Am aflat ca nevasta-mea ma inseala. - Apoi, io te-am intrebat de noutati.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Confuzie

Un ciobanadoarme stand in fund, pe o piatra. In somn se legana inante-inapoi. Un berbec mai tanar il vede si crede ca va fi atacat. Se pregateste si-l izbeste pe cioban in frunte . bang!! Se trezeste omul mai.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Sosetele

I: Ce zic moldovenii cand scot sosetele? R: A mai trecut un an.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: La opera

Bula ajunge la opera cu intarziere. Plasatoarea il conduce spre locul sau si ii recomanda: - Varog sa va ocupati locul cat mai in liniste. - De ce?,intreaba Bula. Deja au adormit.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: in cimitir

In cimitir la miezul noptii merge un moldovean printre cruci, unde zareste un alt moldovean sarutandu-se cu doua fete. la care ii zice: - Wei, da wei si mie una. ! Tu cu doua da eu singur Unde.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )