Libnet.ro
UNICEF

01:05

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Leii

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Leii

Discutie intre ardeleni: Mai Gheorghe hai sa te intreb ceva: Ce faci cand esti inconjurat de lei din toate partile? Nu stiu. habar nu am, ce pot sa fac? ii bagi in buzunar,. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Noutati

- Salut, mai Gheo ! Care mai e treaba, noutati, ceva ? - Catranit tare, Ioane ! Am aflat ca nevasta-mea ma inseala. - Apoi, io te-am intrebat de noutati.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Foamete

Doi ardeleni stau de vorba. Ion: - Gheo daca te-ar vedea cineva ar zice ca e foamete in tara. Gheorghe: - No, da, dar daca te-ar vedea pe tine ar zice ca tu esti.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Pe punte

Un ardelean mergea pe o punte, cand observa venind spre el o broasca. Se opreste si isi spune: - No, asta ori vine de undeva , ori se duce undeva.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Psihologul

Mama, mama, nu mai vreau la psihiatru! - Nu ma intereseaza ce vrei tu, vreau sa stiu de ce plangi de fiecare data cand te bat.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Un pahar cu apa

Seara vine Alinuta la parinti in sufragerie: - Tata, mai primesc inca un pahar cu apa? - Inca un pahar?! Dar ti-am dat deja sase pana acum! - Da, dar patutul meu arde inca.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Confuzie

Un ciobanadoarme stand in fund, pe o piatra. In somn se legana inante-inapoi. Un berbec mai tanar il vede si crede ca va fi atacat. Se pregateste si-l izbeste pe cioban in frunte . bang!! Se trezeste omul mai.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Parchetul

Alinuta vine plangand la maica-sa. - Mami, copiii au ras de mine la scoala ca am dintii mari. - Stai linistita fata mea, nu stii ce rai sunt copiii? Si nu mai plange ca zgarii.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Sosetele

I: Ce zic moldovenii cand scot sosetele? R: A mai trecut un an.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: La opera

Bula ajunge la opera cu intarziere. Plasatoarea il conduce spre locul sau si ii recomanda: - Varog sa va ocupati locul cat mai in liniste. - De ce?,intreaba Bula. Deja au adormit.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: La starea civila

Alinuta la starea civila: - Domnisoara, va rog sa nu mai veniti cu domnul in asa stare. E a patra oara luna asta cand vine beat mort . - imi cer scuze. Dar cand ii treaz, nu vrea sa mai vina .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )