Libnet.ro
UNICEF

01:05

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Televizorul

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Televizorul

Micuta Alinuta priveste la televizor. -Mama, dupa ce alearga caii aia? -Dupa nimic, puisor. Primul sosit castiga premiul. -Numai primul? Pai atunci de ce mai alearga si ceilalti? . continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: in vacanta

Tata: - Te-ai distrat bine in vacanta? Alinuta: - Da! Am fost cu mama si prietenul ei la mare. Tata: - Si ce-ai facut? Te impacai bine cu el? Alinuta: - Da! Ma ducea in fiecare dimineata cu barca la vreo 5 Km.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Revelionul

Alinuta si prietena ei se intorceau de la Revelion pe la 3 dimineata. Neavand nici un mijloc de transport si nici bani de taxi, ele s-au hotarat sa fure un autobuz dintr-un garaj pe langa care tocmai.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Slujba

De ce nu au voie femeile sa tina slujba, in Biserica? Pentru ca ar barfi pacatele oamenilor.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: La ginecolog

O blonda frumoasa merge la ginecolog. - Nu stiu ce sa ma mai fac, se vaita blonda. De fiecare data cand fumez, imi vine sa fac sex. - Mai intai, trebuie sa va linstiti, zice doctorul.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Ciorba de fasole cu smochine

Doi ardeleni stateau de vorba: Ba, io nu mai pot! De cand cu emisiunile aste cu gatit, muierea mea o luat-o razna! Ieri o facut ciorba de fasole cu smochine. Smochine, ba, smochine! Mie-mi zici? A m.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI:Dupa chef

Doi ardeleni cinstesc intr-o seara. A doua zi se intalnesc la una mica: Ion: -No, tu cum ai ajuns acasa mai, Gheorghe? -No, am mai cazut prin santuri, dar am ajuns. Dar tu Ioane? -No, io.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Bordelul

Bula si Strula mergeau pe strada. La un moment dat vad un bordel. Strula: - Intru si eu sa vad cum este! Iese peste 15 min. si spune: - Bula, este naspa ba, mai buna este nevasta-mea. Intra si Bula,.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: 2 boi

Doi politisti dau examenul de limba romana si trebuie sa faca o propozitie. Primul: Pe camp sunt doi boi. Al doilea: Nu e bine! Lumea o sa creada ca noi suntem boii. Stai ca stiu eu una mai buna.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Moldovenii in Franta

Sotul si sotia, moldoveni, sunt pentru prima data la un restaurant, in Paris. Se apropie chelnerul de ei, le da meniul, totul in franceza. Sotul incearca sa faca o comanda: Silvuple, le carne,.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: La primarie

Se duc oltenii la primarie sa capete permisiunea sa doarma si ei in cersafuri, ca toata lumea, ca pana atunci dormeau pe rogojini. - Bine, zice primarul, va dau voie sa puneti asternut, dar in prealabil.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )