Libnet.ro
UNICEF

18:00

CELE MAI TARI BANCURI CU ANIMALE: De ce cade primul elefant din copac?

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU ANIMALE: De ce cade primul elefant din copac?

O gasca intr-un bar: Aveti mamaliga? intreaba gasca. Nu, raspunde barmanul. Sigur? Nu, nu avem, n-auzi?!? Sigur, sigur ? Daca mai intrebi o data, iau un cui si. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU SPORTIVI: Ce se intampla cu un fotbalist atunci cand nu mai vede bine?

Pentru cei care iubesc parasutismul. Daca vreodata o sa sari cu parasuta si nu ti se deschide . relaxeaza-te si admira peisajul. Alta ocazie nu mai prinzi. *** - Tata, ce se intampla cu.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Cum semneaza Bula si cu Strula contractul de angajare

Ce bine este sa fii pompier, zice Bula. - Cum asa ma? intreaba mirat Strula - Pai, pompierii muncesc doar cand le arde! *** Bula se simte cam bolnav si merge la doctor. Acesta se uita la el si striga: - Sora,.

CELE MAI TARI BANCURI CU AVOCATI: Avocatul catre client: Am o veste proasta si una buna! Zi-o intai pe cea proasta! ....

Un tip este judecat pentru ca a furat un BMW. Dupa pledoaria avocatului, judecatorul hotaraste sa-l achite, asa ca hotul parasi tribunalul liber. A doua zi, acelasi tip se prezenta in fata judecatorului si-i.

Camelia Patrascanu, cele mai tari previziuni pentru 2021: Lumea se schimba din acest moment, avem un nou an cu probleme financiare

Camelia Patrascanu, cele mai tari previziuni pentru 2021. Astrologul ne-a spus ce ne asteapta in noul an. Se pare ca nu ne linistim nici in 2021. Abia in 2025 vine momentul in care lumea va capata o oarecare liniste.

Cele mai tari cautari pe Google in 2020: ce e fugu, pogo si coronavirus, in top

Pandemia si evenimentele anului 2020 si-au pus amprenta si asupra cautarilor romanilor pe Google. Cautarile anului 2020 in Romania reflecta toate schimbarile pe care anul acesta le-a.

Cele mai cautate cuvinte pe Google in 2020! Surpriza, coronavirus nu este pe primul loc!

Desi 2020 va ramane in memoria tuturor drept anul pandemiei, surpriza! Cel mai cautat cuvant pe Google in ultimele 12 luni nu a fost coronavirus! .

Ciolacu: PSD ramane partidul cu cele mai multe mandate. Asistam la o confiscare a votului romanilor Nu pot sa realizez cum USR va participa la o guvernare cu penalii PNL si cu Citu, care este groparul Romaniei

Marcel Ciolacu spune ca in urma alegerilor parlamentare de duminica PSD va avea 110 mandate la Camera Deputatilor si 48 de mandate la Senat, prin urmare ramane partidul cu cele mai multe mandate, deci ar trebui sa fie chemat primul la consultarile de la Cotroceni. in cazul in care nu se intampla asta, PSD nu va merge la consultari, a mai spus liderul social-democratilor. El mai afirma ca de la ora 16. 00 va avea loc Consiliului Politic National in care PSD va vota propunerea de premier - Alexandru Rafila. Ciolacu ar avea si ministri - la Finantate Cristian Socol, la Educatie Leonard Azamfirei sau la Justitie Maia Teodoroiu.

Ciolacu: PSD are cele mai multe mandate.Avem 110 mandate la Camera Deputatilor si 48 de mandate la Senat

Marcel Ciolacu a declarat ca PSD are 110 de mandate la Camera Deputatilor si 48 de mandate la Senat, prin urmare ramane partidul cu cele mai multe mandate, deci ar trebui sa fie chemat primul la consultarile de la Cotroceni. in cazul in care nu se intampla asta, PSD nu va merge la consultari, a mai spus liderul social-democratilor.

Cele mai periculoase locuri de calatorit in 2021. Ce se intampla la granita Romaniei

Ai planuri de vacanta pentru anul viitor?! Atunci trebuie sa afli care sunt considerate cele mai periculoase locuri de calatorit in 2021. Este incredibil ce se intampla chiar la granita Romaniei. Acestea sunt cele mai periculoase locuri de calatorit Daca ti-ai facut planuri de vacanta pentru anul viitor este bine sa consulti harta care iti .

Cele mai urmarite seriale Netflix in Romania in 2020

Anul acesta, mai mult ca niciodata parca, toti ne-am redescoperit pasiunea pentru a urmari filme si seriale. Iata aici care au fost cele mai urmarite seriale Netflix in Romania in 2020.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )