Libnet.ro
UNICEF

22:45

CELE MAI TARI BANCURI CU AVOCATI: Avocatul catre client: Am o veste proasta si una buna! Zi-o intai pe cea proasta! ....

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU AVOCATI: Avocatul catre client: Am o veste proasta si una buna! Zi-o intai pe cea proasta! ....

Un tip este judecat pentru ca a furat un BMW. Dupa pledoaria avocatului, judecatorul hotaraste sa-l achite, asa ca hotul parasi tribunalul liber. A doua zi, acelasi tip se prezenta in fata judecatorului si-i. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU SI DESPRE IUBITI: Cum faci iubitul sa iti cumpere un cadou de Craciun

- De cand m-am indragostit de tine, nu mai pot sa beau, sa fumez, sa mananc . - Asa de tare te-ai indragostit? - Nu, dar nu imi mai ajung banii . *** - Iubito, uita-te ce vreme frumoasa este.

CELE MAI TARI BANCURI DESPRE SCOALA: Cele doua cuvinte care sunt cele mai des folosite de elevi

Profesoara: Sa scrieti cu majuscule! Eleva: Daca nu avem majuscule, putem sa scriem cu pixu??? *** Vrei sa iesi cu mine?, intreaba un tanar pe o colega de clasa. Nu ai putut gasi o.

CELE MAI TARI BANCURI CU ELECTRICIENI: Cum se numeste inmormantarea unui electrician

Cum se numeste inmormantarea unui electrician? - impamantare. *** Doi electricieni pe un stalp de inalta tensiune. Unul din ei vede o batranica trecand pe acolo si i se adreseaza: - Ne dati, va rog frumos,.

Cele mai tari cadouri pe care sa le daruiesti in acest an: de la un stadion legendar la masini de vis P

Mai avem aproape doua saptamani pana la Mos Craciun. Ce cadou daruiesti? Daca esti in pana de idei, e in regula, avem cateva sugestii. in cazul in care stii pe cineva iubitor de.

Cele mai tari cautari pe Google in 2020: ce e fugu, pogo si coronavirus, in top

Pandemia si evenimentele anului 2020 si-au pus amprenta si asupra cautarilor romanilor pe Google. Cautarile anului 2020 in Romania reflecta toate schimbarile pe care anul acesta le-a.

Cele mai periculoase alimente de pe piata. Multi romani le consuma zilnic, fara sa stie

S-a aflat care sunt cele mai periculoase alimente de pe piata, alimente pe care multi romani le consuma zilnic, fara sa stie la ce pericol se expun. E-urile sunt substantele chimice adaugate in produsele alimentare, pentru a pentru a imbunatati aroma, culoarea, sau textura. in alte tari se numesc aditivi alimentari. Cele mai nocive alimente .

Cele mai bune numere de stand-up comedy. Top 7 spectacole pe care trebuie sa le vezi VIDEO

Ce poate fi mai relaxant, in perioada de pandemie, decat sa te uiti la ceva amuzant?! Daca ai vazut deja toate sitcom-urile interesante, te poti orienta catre cele mai bune numere de stand-up comedy. Afla si tu care sunt top 7 spectacole pe care trebuie sa le vezi! Topul celor mai bune spectacole de stand-up .

Studiu: Bastioanele extremei drepte, cele mai afectate de pandemia de COVID-19 in Germania

Zonele cele mai afectate de al doilea val al pandemiei de coronavirus sunt in Germania bastioane ale extremei drepte, care se opun restrictiilor si care sunt sensibile la teoriile conspiratiei, informeaza miercuri AFP.

Aproape 2.000 de noi cazuri de COVID-19 in Capitala Topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri noi este deschis de Cluj

Aproape 2. 000 de noi cazuri de COVID-19 au fost raportate in Capitala in ultimele 24 de ore. Topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri noi este deschis de Cluj, cu 464 de imbolnaviri noi.

Horoscop: Cele mai loiale zodii. Poti sa-ti pui viata in mainile lor

Filozoful american Henry David Thoreau spunea ca oamenii pier din spaima si traiesc din incredere; de sine sau primita din partea celor din jur. Cand o pierzi pe cea pe care o detii, te simti descurajat, iar cand nu o mai ai pe cea a unor oameni din jur, devii drastic, inchis, si simti ca .

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )