Libnet.ro
UNICEF

00:07

CELE MAI TARI BANCURI CU ANIMALE: Si, spune-mi Bula, cand ai observat ca esti cal?

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU ANIMALE: Si, spune-mi Bula, cand ai observat ca esti cal?

Rechinul il suna pe dinozaur: - Auzi, ba, te-a sunat unu Noe? - Nu - Nasooool . *** O tipa in vizita la o prietena de a ei se uita la cainele acesteia care face tumbe. - Am mai vazut eu animale. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU FOTOGRAFI: Un fotograf pleaca in delegatie. Banuind ca nevasta-sa calca stramb, pune niste camere ascunse prin casa. Cand se intoarce, gaseste o ...

La un fotograf au venit mai multi chinezi pentru a se fotografia. Fotograful se gandi: De ce sa-i mai fotografiez, daca seamana leit unul cu altul? O sa le dau aceeasi fotografie!. Cand primesc.

CELE MAI TARI BANCURI CU BETIVI: Tata cum deosebesti un om beat de unul treaz?

Miezul noptii. Un betiv se leagana din gard in gard, cand e oprit de un politist. - Actele la control, va rog si sa-mi spuneti unde mergeti! Betivul se uita lung si raspunde: - Ma duc la o.

CELE MAI TARI BANCURI CU FOTBALISTI: Ce face Romania dupa ce castiga Cupa Mondiala?

Un barbat imbracat in negru bate la poarta raiului. Sfantul Petru il intreaba: - Ai fost vreodata nedrept? Barbatul: - Sfinte Petre, am avut rolul de arbitru si la meciul dintre Anglia si Spania am.

Cele mai frumoase calatorii cu trenul in Europa. in ce tari poti vedea privelisti de basm

Cu toate ca suntem in pandemie, asta nu ne impiedica sa visam. Sa visam la anumite lucruri, si de ce nu la calatorii cu trenul prin Europa. Putem sa ne imaginma calatorii de basm si privelisti parca scoase dincarsile cu basme. Cele mai frumoase calatorii cu trenul in Europa Cei de la Euronews s-au gandit .

Cele mai usoare 3 retete de cartofi copti cu usturoi si branza cu mucegai

Daca nu stii ce sa mai pregatesti la cina pentru cei dragi, iata cele mai usoare trei retete de cartofi copti cu usturoi si branza cu mucegai. Retete usoare de cartofi copti cu usturoi si branza cu mucegai Esti in pana de idei si nu ai habar ce sa mai pregatesti bun pentru cei dragi? .

RAED ARAFAT, LA 30 DE ANI DE SMURD: Munca de convingere si schimbarea mentalitatilor au fost cele mai mari consumatoare de timp

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), dr. Raed Arafat, a afirmat, astazi, la festivitatea implinire a 30 de ani de la infiintarea Serviciului Mobil de Urgenta Reanimare si Descarcerare SMURD) in Romania, ca munca de convingere si schimbarea mentalitatilor au fost cele mai mari consumatoare de timp de la infiintarea acestui serviciu in tara noastra si ca si astazi inca anumite intrebari persista.

Miss Royal! Ele sunt cele mai frumoase adolescente de la casele regale

Printesele frumoase din povesti au si variantele lor moderne. Este vorba despre cele mai fermecatoare pustoaice nascute in sanul familiilor regale, care vor stapani, peste ani, lumea.

Romania, invadata de gripa porcina. Cele mai afectate judete

Pesta porcina evolueaza in 40 de judete din Romania, cele mai afectate fiind Teleorman, Iasi si Satu Mare, a anuntat Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA), citata de Mediafax.

Horoscop. Cele mai ghinioniste zodii in dragoste sunt astea. Oare a ta se numara printre ele?

Daca simti ca norocul te-a uitat si nu ti-ai gasit inca jumatatea, atunci s-ar putea sa faci parte dintre zodiile ghinioniste in dragoste. Astrologii au realizat topul nativilor cu nesansa la capitolul iubire! Horoscopul celor mai ghinioniste zodii in dragoste Daca te-ai plictisit sa iti astepti sufletul pereche si sa privesti in jurul tau cupluri .

Firma IT: Care sunt cele mai importante softuri pentru IMM-uri in perioada urmatoare

Digitalizarea a fost instrumentul suport care, in ultima jumatate de an, a facut ca numeroase companii sa isi mentina afacerile pe linia de plutire. Companiile mici si mijlocii au fost cele mai deschise la a adopta noi solutii tehnologice, arata analiza unei firme IT romanesti.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )