Libnet.ro
UNICEF

09:30

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: La film

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: La film

Un ardelean cumpara un bilet pentru a intra la film. Dupa cateva secunde se intoarce si mai cumpara unul. Casierita il intreaba: - Daca voiai doua bilete de ce nu ai cerut de prima data? - Eu vreau numai unul, dara. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Spray-ul impotriva mustelor

Un ardelean vrea sa cumpere spray pentru muste. Acest spray costa 5 lei, spune vanzatorul, iar acesta 100. - Cu primul puteti omori o mie de muste, cu al doilea, trei mii. No bine, zice ardeleanul.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Fulgerul

Doi ardeleni pe marginea unei strazi. Unul zice: Vrei sa-ti arat ca eu pot trece strada asta in 10 minute? Dar ce, ma, esti fulger? .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: La bar, cu crocodilul

In Satu Mare un tip intra intr-un bar cu un crocodil in lesa si intreaba barmanul: Nu va suparati, aici serviti unguri? Da, cum sa nu, luati loc! Ce va aduc? Mie o bere si lui 2 unguri! .

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: M-o facut muica oltean

In compartimentul unui tren un ardelean si un oltean. Olteanul canta: M-o facut muica oltean. , la care ardeleanul il intreaba: - No, si nu iti pare rau? .

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Conjugarea verbelor

Profesoara: Bula, conjuga verbul a merge! Eu merg tu mergi el merge Mai repede! Eu fug tu fugi el fuge .

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Varsta

O blonda este intrebata cati ani are: - Asa, o clipa, sa calculez. Cand m-am casatorit aveam 20, iar sotul, 40. Eram de doua ori mai mica decat el. Asadar, daca el acum are 70, eu am 35.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Cernobal

Alinuta vine la bunicul si-i zice: Bunicutule, mai povesteste-mi despre Cernobal! Bunicutul, meditativ si nostalgic: Alinuta, Alinuta E tare mult de-atunci Si bunicutul o mangaie.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Cascheta

Doi politisti merg pe strada si la un moment dat unul dintre ei observa o cascheta pe jos. Ia uite, mai, cascheta lui Popescu! La care celalalt: Esti prost, n-ai auzit ca si-a.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Aparatul auditiv

Tocmai mi-am cumparat un nou aparat auditiv. Am dat pe el zece mii de euro, dar e ultima generatie, cel mai tare! Si ce model e? Albastru! .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Pompele de benzina

Se intalnesc doua pompe de benzina. Zice una: Si, cum iti mai merge? Normal. Dar tie? Diesel! .

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )