Libnet.ro
UNICEF

06:30

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Conjugarea verbelor

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Conjugarea verbelor

Profesoara: Bula, conjuga verbul a merge! Eu merg tu mergi el merge Mai repede! Eu fug tu fugi el fuge . continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Sotia si amanta

Bula si Strula merg pe strada si vad doua dame atragatoare in fata lor. Strula: Uite, cea din stanga este nevasta-mea, iar cea din dreapta este amanta mea. La care Bula: Curios! La.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Copiat la teza

Dupa teza la chimie, Alinuta: Ma Bula, eu te-am vazut c-ai copiat de la mine. O sa se prinda profa! Taci fata, ca nu se prinde unde-ai scris tu ion pozitiv, eu am scris gheorghe negativ.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: La biblioteca

Bula suna in mijlocul noptii la bibliotecara: Alo, va rog frumos sa imi spuneti la ce ora deschideti la biblioteca. Bibliotecara, obosita: Bula, dar e trecut demult de miezul noptii! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: La scoala

Intr-o zi Alinuta se duce la scoala cu lectia neinvatata. Doamna profesoara o intreaba: - Alinuta ce am avut de invatat pentru astazi? - Nu stiu, doamna profesoara, pentru ca am avut treaba! - Ce treaba,.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Ouale

Tanara nevasta, blonda, fierbe oua pentru micul dejun. Sotul o intreba: - De ce ouale astea sunt asa de tari? Cat le-ai fiert? - Pai. 30 de minute! - Cum 30??? Ouale se fierb 5 minute! - Da, dar erau 6.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Cernobal

Alinuta vine la bunicul si-i zice: Bunicutule, mai povesteste-mi despre Cernobal! Bunicutul, meditativ si nostalgic: Alinuta, Alinuta E tare mult de-atunci Si bunicutul o mangaie.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Cascheta

Doi politisti merg pe strada si la un moment dat unul dintre ei observa o cascheta pe jos. Ia uite, mai, cascheta lui Popescu! La care celalalt: Esti prost, n-ai auzit ca si-a.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Aparatul auditiv

Tocmai mi-am cumparat un nou aparat auditiv. Am dat pe el zece mii de euro, dar e ultima generatie, cel mai tare! Si ce model e? Albastru! .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Pompele de benzina

Se intalnesc doua pompe de benzina. Zice una: Si, cum iti mai merge? Normal. Dar tie? Diesel! .

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Bomba

Doi olteni taie o bomba cu ferastraul. Vine un ardelean si le spune: - Baaa, voi ati inebunit ? Nu va e frica, ba, ca expodeaza? - Nu-i nimic, ca mai avem una.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )