Libnet.ro
UNICEF

08:00

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Fotograful

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Fotograful

Intr-un sat din Ardeal, un fotograf nou, cam fara experienta. incadra aiurea pozele, si de cele mai multe ori oamenilor nu li se vedeau ochii. Vin doua unguroaice - mama si fiica. - Bune ziua, domnu foto. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Calea ferata

Un ardelean se trezeste, dimineata, si, cand se uita pe geam, vede 3 insi, care faceau poze si masurau. Ardeleanul, suparat, iese din casa, se duce la ei si ii intreaba: - Pai, ce faceti voi aci ,mai? -.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Noutati

- Salut, mai Gheo ! Care mai e treaba, noutati, ceva ? - Catranit tare, Ioane ! Am aflat ca nevasta-mea ma inseala. - Apoi, io te-am intrebat de noutati.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Farmacia

Savantii au ajuns la concluzia ca cele mai multe vitamine se gasesc in farmacie.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Ochii

- De ce te plangi bade Ioane? - Domnu doftor, inainte cand ma uitam la muiere, gata eram. Amu, pot sa ma uit si-o saptamana. - Bade draga, eu sunt doctor de ochi. Matale trebuie sa mergi la alt.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Monstrul

Alinuta vine plangand la mica-sa si ii spune: - Mami, mai, toti copiii spun ca sunt un monstru! - Nu plange fata mea. Asa sunt copiii, rautaciosi. Nu-i baga in seama. Ia si pune-ti cele trei capete pe perna si culc.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Deturnarea

Doi politisti, de la paza unui aeroport discuta intre ei: Primul: - Mai, eu nu pot sa inteleg cum poate un terorist sa deturneze ditamai avionul!. Ia uite-l p-asta cat este de mare!. Al doilea: - Ma,.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Broscute

Merg doua broscute prin desert, si se intalnesc in varful unei dune de nisip: -Ciao soro, unde mergi? -Aiurea, soro -Hai pe aici ca-i mai aproape.

Cele mai tari bancuri despre blonde la volan. Replica geniala a lui badea Gheorghe dupa ce convinge o soferita sa faca sex cu el

Va propunem o antologie de bancuri despre blonde la volan. Ne puteti scrie la sectiunea de comentarii propriile glume de acest fel pe care le stiti.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Ciorba de burta

Un neamt a venit in Moldova la niste cunostinte si au mers impreuna la un restaurant. Ca sa testeze bucataria autohtona, au mancat ciorba de burta iar neamtul a fost extaziat de gustul ei. A cerut reteta, iar.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Prespalare

Alinuta: Mama mama incep sa ametesc! Mama: Nu fii asa, asta e doar programul de prespalare.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2679 seconds )