Libnet.ro
UNICEF

22:15

Cele mai tari bancuri despre blonde la volan. Replica geniala a lui badea Gheorghe dupa ce convinge o soferita sa faca sex cu el

Adevărul Adevărul,
Cele mai tari bancuri despre blonde la volan. Replica geniala a lui badea Gheorghe dupa ce convinge o soferita sa faca sex cu el

Va propunem o antologie de bancuri despre blonde la volan. Ne puteti scrie la sectiunea de comentarii propriile glume de acest fel pe care le stiti. continuă pe Adevărul

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: America

Unde se afla America pe harta? Nicole, una dintre blonde, se ridica si arata cu degetul pe harta. Profesorul: Bravo. Alta intrebare: cine a descoperit America? 19 blonde se ridica brusc si raspund in .

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Contrasens

O blonda merge pe strada cu masina dar la un moment dat o ia pe contrasens. O opreste un politist care o intreaba: - Stiti de ce v-am oprit? La care blonda zice: - Clar, vrei sa iesi cu.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Postavaru

O blonda la o cabana la munte. La receptie era afisata grosimea zapezii din principalele statiuni montane: Sinaia - 14 cm Predeal - 12 cm Busteni - 18 cm Postavaru - 24 cm Blonda merge la receptionera si.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Ceasul

O blonda intreaba un tip pe strada: - Nu va suparati, cat e ceasul? - 12:15, raspunde tipul. - Hmmm, bizar, zice blonda, e a treia oara cand intreb azi chestia asta si de fiecare data mi se.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Crocodilul

La gradina zoologica, animalele discuta despre venirea vacantei: - Spune-mi girafa, unde pleci tu in vacanta? - Ei bine, eu am un gat lung, sotia mea are gatul lung si copiii mei la fel au gatul lung. Si cum nu.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Monstrul

Alinuta vine plangand la mica-sa si ii spune: - Mami, mai, toti copiii spun ca sunt un monstru! - Nu plange fata mea. Asa sunt copiii, rautaciosi. Nu-i baga in seama. Ia si pune-ti cele trei capete pe perna si culc.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Fizica

Profu de fizica o intreaba pe Alinuta: -Stii care sunt cele doua cuvinte pe care le folosesc cu precadere elevii? - Nu stiu. -Exact! Astea sunt! .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Broscute

Merg doua broscute prin desert, si se intalnesc in varful unei dune de nisip: -Ciao soro, unde mergi? -Aiurea, soro -Hai pe aici ca-i mai aproape.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Noutati

- Salut, mai Gheo ! Care mai e treaba, noutati, ceva ? - Catranit tare, Ioane ! Am aflat ca nevasta-mea ma inseala. - Apoi, io te-am intrebat de noutati.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Borcanul

De ce nu mananca moldovenii castraveti murati? - Ca nu le incape capul in borcan.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )