Libnet.ro
UNICEF

20 Mai.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Benzina

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Benzina

O blonda se duce la o statie de benzina sa-si alimenteze masina. Aici il intreaba pe vanzator ce benzina are la pompa. Acesta raspunde: De 95 si de 98 La care blonda: Cum, nimic. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Locuinta

O blonda intra intr-un magazin de electrocasnice: - Ipod? - Nu, ca stau la bloc! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Dictare

Bula la dictare. Bula: Ce ati spus dl. profesor? Dl. profesor: Nu mai repet a 2-a oara! Bula: Du-te dracu! Dl. profesor: Ce ai spus ? Bula: Nu mai repet a 2-a.

Cele mai tari bancuri despre conducatori. Seful este ca zapada, dupa ce dispare, se face vremea frumoasa

Sefii sunt adesea ironizati de amatorii de umor, devenind protagonistii unor bancuri de pomina pe Internet. Va prezentam o selectie a celor mai reusite glume despre acestia.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Mercedes

Intrebare: Care e diferenta dintre o blonda si un MERCEDES? Raspuns: In MERCEDES nu intra oricine .

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Venetia

Doua blonde stau de vorba: - Luna viitoare plec la Venetia. - Pai, la ce mai mergi ca doar ai fost si anul trecut? - Da, dar atunci strazile erau inundate.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: in tren

Doi politisti intra intr-un compartiment al trenului unde pe canapea statea tolanit Bula: Arme? Bani? Droguri? Nu, multumesc. O cafea, va rog .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Bataia

Alinuta: Mama, un baiat m-a batut azi la scoala!!! Mama: Da? Si poti sa-l identifici? Alinuta: Da, am o ureche de-a lui in ghiozdan.

Cele mai tari 12 trucuri cu bicarbonat de sodiu pe care nu le stiai. Te scapa usor de multe probleme

Iti prezentam cele mai tari 12 trucuri cu bicarbonat de sodiu, pe care cel mai probabil nu le stiai. Gospodinele obisnuiesc adesea sa foloseasca acest ingredient in bucatararie, dar si la curatenie. Poate fi utilizat intr-o varietate de moduri si te scapa rapid de multe probleme. Cele mai tari 12 trucuri cu bicarbonat de sodiu .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Cainele

Alinuta catre mama ei: - Mama, cainele nostru are un simt olfactiv foarte dezvoltat. Imi simte mirosul de la 1 km! Mama: - Pai, atunci mai spala-te si tu! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Bomba

Doi ardeleni taiau o bomba cu fierastraul. Vine al treilea si ii intreaba: - Ma, da daca explodeaza? La care ailalti: - Apai nu-i bai, ca mai avem una! .

ştiri de la B1

actualitate, 20 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )