Libnet.ro
UNICEF

19:00

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Londra

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Londra

O blonda ii spune celeilalte: - Fata, dar care e mai departe Luna sau Londra? - Hello, fata, vezi tu Londra de aici? . continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Masina

O blonda se plimba cu prietenul ei pe langa o sosea circulata. La un moment dat, tipul, fan Mercedes, ii zice: - Uite un Mercedes Vito ! Blonda, lovita in sentiment, coace ce coace si, la un moment dat, cand ved.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Mama

O blonda sta pe o banca in parc si plange . Un tip se apropie si o intreaba ce s-a intamplat . - Vesti groaznice ! A murit mama ! Dar asta nu-i tot . Am sunat-o pe sora mea si mi-a spus ca si mama ei a murit.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Biroul de informatii

In gara, o blonda merge la informatii si spune: -Nu va supartati, pot sa va pun o intrebare? -Desigur. Doar de aceea este ghiseul de informatii. -Atunci, imi sta bine rochia? .

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Razboiul

Intors din razboiul cu arabii, Bula are cumplita misiune, de ai comunica matusii sale vestea ca baiatul ei, Strul, a murit impuscat. Convins ca a gasit, dupa o matura chibzuinta, formula cea mai putin socanta, el.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Pistolul

Alinuta si fratele ei se joaca cu pusca de vanatoare, a bunicului. Fratele Alinutei se uita pe teava si ea, din greseala, apasa pe tragaci. Cand isi revine din soc, spune: - Hai, nu te mai uita cu ochii asa,.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Baia

- Alinuta , fii draguta si fa-i o baie fratelui tau. Dupa vreo juma de ora tatal intra in baie . Alinuta il tinea de urechi pe fratiorul sau si il tragea prin apa. - Alinuta, mai pune mana si mai freaca-l si.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Taxiul

Un oltean urca o panta intr-un taxi, masina avand o viteza destul de mare. Deodata, soferul exclama: - Suntem pierduti! - De ce? intraba olteanul. - Nu mai functioneaza franele si nu pot opri. - Mai, neica,.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Carciuma

Stefan, catre osteni: - Osteni, sa luptam pana la unu. - De ce pana la unu ? - Pentru ca la unu jumatate mergem la carciuma.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: in tren

Alinuta si cu mama ei au decis sa mearga la bunica, cu trenul. La intrarea intr-un tunel se face foarte intuneric, iar dupa cateva secunde se aude o bubuitura. Mama Alinutei intreaba, in intuneric: - Alinuta, ce.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Cheia

Doi ardeleni la oras sunt cazati intr-un hotel la etajul 20, iar liftul nu merge. Se apuca ei sa urce pe scari. Pe la etajul 5, Ion catre Gheorghe: - Gheo, am sa iti zic ceva. - Lasa-ma in amaraciunea mea, imi.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )