Libnet.ro
UNICEF

19:31

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Razboiul

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Razboiul

Intors din razboiul cu arabii, Bula are cumplita misiune, de ai comunica matusii sale vestea ca baiatul ei, Strul, a murit impuscat. Convins ca a gasit, dupa o matura chibzuinta, formula cea mai putin socanta, el. continuă pe B1

Cele mai tari bancuri despre uituci. Cum isi gaseste un preot bicicleta dupa ce rosteste decalogul la o slujba

Va prezentam o colectie de bancuri despre uituci. Ne puteti scrie la sectiunea de comentarii propriile bancuri de acest fel pe care le stiti.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Painea

Merge Bula la un magazin alimentar. Bula: - Buna ziua! Fiti amabila, aveti paine? Vanzatoarea: - Da, avem! De care doriti? Bula: - Pai, aveti mai multe modele? Vanzatoarea: - Da! De azi, de ieri si de.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Geamul

Doamna invatatoare intra in clasa. Vede geamul spart. Invatatoarea: - Cine a spart geamul? Bula: - Eu, dar Alinuta a fost de vina, ca s-a aplecat, cand am aruncat cartea dupa ea! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Cazatura

Bula vine acasa: - Mama, azi a cazut un copil in balta si toti au ras in afara de mine - Bine, dar cine a cazut? - Eu.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Pistolul

Alinuta si fratele ei se joaca cu pusca de vanatoare, a bunicului. Fratele Alinutei se uita pe teava si ea, din greseala, apasa pe tragaci. Cand isi revine din soc, spune: - Hai, nu te mai uita cu ochii asa,.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Baia

- Alinuta , fii draguta si fa-i o baie fratelui tau. Dupa vreo juma de ora tatal intra in baie . Alinuta il tinea de urechi pe fratiorul sau si il tragea prin apa. - Alinuta, mai pune mana si mai freaca-l si.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Taxiul

Un oltean urca o panta intr-un taxi, masina avand o viteza destul de mare. Deodata, soferul exclama: - Suntem pierduti! - De ce? intraba olteanul. - Nu mai functioneaza franele si nu pot opri. - Mai, neica,.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: La razboi

Stefan cel Mare, la razboi. Stefan: - Pi cai, osteni! Un ostean: - Si io picai, maria ta! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Bicicleta

Alinuta a primit de ziua ei o bicicleta si se plimba in jurul blocului. Mamica ei o admira de la balcon: - Uite, mami, fara-o mana!! Dupa inca o tura: - Uite, mami, fara maini ! Dupa inca o tura: -.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Vopsea

Intr-o noapte, pe la ora 2, vine Vasile la Ion si incepe sa bata, de nebun, la geam. Dupa vreo jumatate de ora iese Ion adormit si urla la el: - Cine-i? Vasile: - Io, Vasile! Ion : - Ce vrei, ma, la ora.

ştiri de la B1

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )