Libnet.ro
UNICEF

01:05

CELE MAI TARI BANCURI cu BLONDE: Nudism

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI cu BLONDE: Nudism

Doua blonde fac nudism pe iarba verde. La un moment apare un taur. Blondele o iau la fuga. Dupa ce obosesc bine cu taurul dupa ele se opreste una si spune. Mai bine fac un vitel decit un infarct. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Venetia

Doua blonde stau de vorba: - Luna viitoare plec la Venetia. - Pai, la ce mai mergi ca doar ai fost si anul trecut? - Da, dar atunci strazile erau inundate.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Venetia

Doua blonde stau de vorba: - Luna viitoare plec la Venetia. - Pai, la ce mai mergi ca doar ai fost si anul trecut? - Da, dar atunci strazile erau inundate.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: La doctor

Ardeleanul se duce la doctor deoarece tusea foarte tare. Doctorul il consulta si il intreaba cu o voce grava: - Fumati? La care ardeleanul, dupa cateva momente de ezitare, raspunde: - Mai bine.

CELE MAI TARI BANCURI cu MOLDOVENI: La bauta

De ce se cheama Moldova: COMPUTERLAND Pt ca zic moldovenii: IBM ceva .

CELE MAI TARI BANCURI cu ALINUTA: 14 ani

Alinuta a implinit 14 ani. Mama ei ii spune ca acum are 14 ani,sa vorbesca despre sex. Alinuta ii raspunde : Bine, mama. Ce vrei sa stii? .

CELE MAI TARI BANCURI cu ARDELENI: Cainele

Un turist aflat in excursie prin Romania ajunge la o stana unde vede un cioban cu cainele langa el. - Auzi bade, e rau cainele? - Apoi ii rau! -Dar musca? - Musca. -Dar vad ca nu zice nimic! La care cainele: -.

CELE MAI TARI BANCURI cu OLTENI: Parasuta

Intr-o buna zi, hotaraste olteanul nostru sa mearga la parasutism. Sare din avion impreuna cu ceilalti olteni, dar. normal! Nu i se deschide parasuta! Toti ceilalti aveau parasute deschise, el saracu. Dintr-o data.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Copacul

Si daca ramuri bat in geam. Imi bag p00la , tai copacu!!! .

CELE MAI TARI BANCURI cu POLITISTI: LGBT

Seful politiei bucurestene isi trimite subordonatii sa prinda toti homosexualii din parcul Cismigiu. La ora 1:00 shfu vine in inspectie. Ii gaseste pe politisti in curu gol iesind din cate un tufis. Curios, ii.

CELE MAI TARI BANCURI cu BULA: in RAI

Moare Bula si ajunge in RAI. Cum intra acolo ramane uimit,toate femeile care se gaseau acolo mergeau cativa pasi si faceau 1-2-3 tumbe inapoi. Sf. Petru il vede si merge spre el. Bula il intreaba: -De ce fac femeile .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )