Libnet.ro
UNICEF

09:15

CELE MAI TARI BANCURI cu OLTENI: Parasuta

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI cu OLTENI: Parasuta

Intr-o buna zi, hotaraste olteanul nostru sa mearga la parasutism. Sare din avion impreuna cu ceilalti olteni, dar. normal! Nu i se deschide parasuta! Toti ceilalti aveau parasute deschise, el saracu. Dintr-o data. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: La frizer

Un oltean intra intr-o frizerie si-l intreaba pe frizer: - Cat face la dumneata un tuns? - 10 lei, domnule! - Dar un barbierit? - Doar 5 lei. - Atunci barbiereste-ma in.

CELE MAI TARI BANCURI cu BLONDE: Nudism

Doua blonde fac nudism pe iarba verde. La un moment apare un taur. Blondele o iau la fuga. Dupa ce obosesc bine cu taurul dupa ele se opreste una si spune. Mai bine fac un vitel decit un infarct.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Venetia

Doua blonde stau de vorba: - Luna viitoare plec la Venetia. - Pai, la ce mai mergi ca doar ai fost si anul trecut? - Da, dar atunci strazile erau inundate.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: La doctor

Ardeleanul se duce la doctor deoarece tusea foarte tare. Doctorul il consulta si il intreaba cu o voce grava: - Fumati? La care ardeleanul, dupa cateva momente de ezitare, raspunde: - Mai bine.

CELE MAI TARI BANCURI cu MOLDOVENI: La bauta

De ce se cheama Moldova: COMPUTERLAND Pt ca zic moldovenii: IBM ceva .

CELE MAI TARI BANCURI cu ALINUTA: 14 ani

Alinuta a implinit 14 ani. Mama ei ii spune ca acum are 14 ani,sa vorbesca despre sex. Alinuta ii raspunde : Bine, mama. Ce vrei sa stii? .

CELE MAI TARI BANCURI cu ARDELENI: Cainele

Un turist aflat in excursie prin Romania ajunge la o stana unde vede un cioban cu cainele langa el. - Auzi bade, e rau cainele? - Apoi ii rau! -Dar musca? - Musca. -Dar vad ca nu zice nimic! La care cainele: -.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Copacul

Si daca ramuri bat in geam. Imi bag p00la , tai copacu!!! .

CELE MAI TARI BANCURI cu POLITISTI: LGBT

Seful politiei bucurestene isi trimite subordonatii sa prinda toti homosexualii din parcul Cismigiu. La ora 1:00 shfu vine in inspectie. Ii gaseste pe politisti in curu gol iesind din cate un tufis. Curios, ii.

CELE MAI TARI BANCURI cu BULA: in RAI

Moare Bula si ajunge in RAI. Cum intra acolo ramane uimit,toate femeile care se gaseau acolo mergeau cativa pasi si faceau 1-2-3 tumbe inapoi. Sf. Petru il vede si merge spre el. Bula il intreaba: -De ce fac femeile .

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2552 seconds )