Libnet.ro
UNICEF

07:00

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Oglinda

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Oglinda

Care este diferenta dintre o blonda si o oglinda? O blonda se abureste mai repede. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: La Bar

Trei blonde intra intr-un bar. Sunt fericite, danseaza si canta. Tot comanda fiecare cate ceva de baut. Barmanul pana la urma, le intreaba ce sarbatoresc. Una dintre ele ii explica: Tocmai am terminat un.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: La Magazin

Blonda la magazin: Va rog trei becuri stricate. Nu avem, dar scuzati-ma, la ce ati vrea sa le folositi? Vreau sa imi amenajez o camera obscura.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Paris

Blonda revine acasa dupa o vizita la Paris. Imaginati-va, asa de culti sunt oamenii pe acolo, ca pana si maturatorii stiu franceza! .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Cowboy

Intra un cowboy in salon si vede o femeie frumoasa. Nu stie cum sa intre in vorba cu ea. Scoate pistoalele si ii impusca pe toti, dupa care o intreaba: -Si ce faci tu.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Dorinta

Un oltean e condamnat la moarteprin electrocutare. Este asezat pe scaunul electric si intrebat care e ultima lui dorinta. Olteanul raspunde: -Sa ma tineti de mana.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Calul

Ion si Gheorghe isi cumpara cai. Ion zice: Mai Gheo,cum o sa stim noi, care-i al tau si care-i al meu? Gheorghe raspunde: Pai stii ce? Eu ii tai o ureche la al meu. Si ii taie calului o ureche. Dar lui Ion i.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Cu Trenul

Doi ardeleni se intorc cu trenul de la Bucuresti. La un moment dat, in apropiere de Cluj, Ion catre Gheorghe: -Mai Gheo, cum crezi tu ca se zice corect: Cluj sau Cluuuuj? -D-apoi, eu.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Patria

Bula in armata isi apara frontul . Vine comandantul si il intreaba: -Bula ce este patria? -Patria este tara noastra. -Da Bula da mai mult. Ia zi tu Vasile. -Patria este mama noastra. -Ia zi si tu Bula ce e.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Magazinul

Un roman la Chisinau se apropie de un localnic. Nu va suparati caut magazinul: Lumea copiilor! Moldoveanul: Nu ma supar cautati mai departe.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI:Ciobani

Erau doi ciobani moldoveni si stateau sprijiniti in bate. Deodata unul dintre ei ia bata si il loveste zdravan pe celalalt in fata. Ala se ridica plin de sange si ia pozitia initiala fara sa zica.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2136 seconds )