Libnet.ro
UNICEF

11:15

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Pisica

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Pisica

Doua blonde la taclale. Una din ele zice: - Mi-a murit pisica dupa ce i-am facut baie. La care cealalta zice: - Dar tu nu stii ca pisicile nu se spala? La care prima blonda ii raspunde: - Nu a murit. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: La plaja

La plaja, doua blonde: - Fata, ia uite la gagiul ala, parca ar fi un vultur ! - Tu, fata, dupa privire ti-ai dat seama ? - Nu, fata, dupa unghiile de la picioare.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: La ginecolog

O blonda frumoasa merge la ginecolog. - Nu stiu ce sa ma mai fac, se vaita blonda. De fiecare data cand fumez, imi vine sa fac sex. - Mai intai, trebuie sa va linstiti, zice doctorul.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Aer

Care e asemanarea dintre o blonda si un balon? Amandoua au aer in cap.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Lana

De ce imperecheaza oltenii oaia cu pisica ? Ca sa obtina lana gata toarsa ! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI:Dupa chef

Doi ardeleni cinstesc intr-o seara. A doua zi se intalnesc la una mica: Ion: -No, tu cum ai ajuns acasa mai, Gheorghe? -No, am mai cazut prin santuri, dar am ajuns. Dar tu Ioane? -No, io.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: inceputul lumii

La inceputul lumii a venit un moldovean la Sf. Petru, fiind trimis de Dumnezeu. Cum toti si-au ales din raft cate o calitate, can a ajuns moldoveanul mai ramasesera doar doua, asa ca Sf. Petru i-a spus: - Hai, alege s.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Bordelul

Bula si Strula mergeau pe strada. La un moment dat vad un bordel. Strula: - Intru si eu sa vad cum este! Iese peste 15 min. si spune: - Bula, este naspa ba, mai buna este nevasta-mea. Intra si Bula,.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: 2 boi

Doi politisti dau examenul de limba romana si trebuie sa faca o propozitie. Primul: Pe camp sunt doi boi. Al doilea: Nu e bine! Lumea o sa creada ca noi suntem boii. Stai ca stiu eu una mai buna.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Lectia de matematica

Copilul unui gabor isi ruga tatal: - Tata, tata, ma inveti sa numar pan la 100? La care politistul, iritat: - Bai, ia mai du-te! Eu sunt politist, nu profesor la Harvard! .

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Viitorul

Un moldovean, vorbind despre planurile sale de viitor: Bluji am, jeaca-mi cumpar, o leaca di bataie stiu . acu ma duc la Bucuresti! .

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )