Libnet.ro
UNICEF

06:15

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Cine a fost Vlad Tepes

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Cine a fost Vlad Tepes

- De unde ai bani, Bula? - Am strigat in tramvai Politia si un nene a aruncat portofelul si a fugit. *** La ora de religie, parintele profesor il intreaba pe Bula: - Cate porunci exista? - Zece. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU SPORTIVI: Tata, ce se intampla cu un fotbalist atunci cand nu mai vede bine?

Pentru cei care iubesc parasutismul. Daca vreodata o sa sari cu parasuta si nu ti se deschide . relaxeaza-te si admira peisajul. Alta ocazie nu mai prinzi. *** - Tata, ce se intampla cu.

CELE MAI TARI BANCURI CU VECINI: Ah, ce bine ca te vad, vecino! Veneam la dumneata sa te rog ceva! Ce anume? Sa-mi imprumuti si mie ...

Doua vecine se intalnesc pe holul blocului. Ah, ce bine ca te vad, vecino! Veneam la dumneata sa te rog ceva! Ce anume? Sa-mi imprumuti si mie facaletul tau! Vecina refuza: Nu pot,.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Un politist vine seara acasa. Lumina era stinsa, sotia se culcase. Cand sa se bage si el in pat, sotia se ...

Un politist s-a urcat incaltat pe masa sa schimbe un bec. Sotia ii spune: - Trebuia sa pui macar un ziar pe masa - Nu-i nimic, si asa ajung ! *** Un politist vine seara acasa. Lumina era stinsa, sotia se.

Peste 800 de cazuri de COVID-19 in Capitala, in ultimele 24 de ore Constanta continua sa deschida topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri noi

Peste 800 de noi cazuri de COVID-19 au fost raportate in ultimele 24 de ore in Capitala, in timp ce Constanta deschide in continuare topul judetelor cu cele mai multe noi imbolnaviri.

Top 5 cele mai periculoase animale mici din lume. Sa te feresti de ele! VIDEO

Daca ne-am obisnuit sa ne imaginam ca doar animalele mari pot fi fioroase si pot ucide, ei bine, va inselati. Exista animale de de doar cativa centimetri care pot sa omoare pe loc pe oricare. Dar ce spunem noi de centimetri, ci chiar de milimetri! Dar mai bine sa consultati topul nostru si sa va .

Capitala, peste 70.000 de infectari de la inceputul pandemiei si locul 1 in clasamentul noilor imbolnaviri. Judetele cu cele mai multe infectari

Capitala se mentine pe prima pozitie in topul zonelor cu cele mai multe infectari zilnice 986 de cazuri COVID-19 fiind inregistrate in ultimele 24 de ore. Bucurestiul a depasit, astfel, pragul de 70. 000 de infectari inregistrate de la inceputul pandemiei. Pe locul 2 se afla judetul Cluj, cu 434 de cazuri noi, urmat de judetul Constanta cu 431 de cazuri noi.

Cum faci acasa cele mai bune scovergi. Secretul retetei pastrat zeci de ani

O reteta usoara de scovergi, precum pregatesc bunicile, poate sa fie descoperita in bucataria gospodinelor din Baragan. Cu ingrediente simple, asa cum erau pregatite ele la tara, simple sau cu branza, acestea sunt un deliciu. Cum faci acasa cele mai bune scovergi Astfel caGela Dumitrache, o invatatoare din comuna Unirea, pasionata de gatit, inca mai .

Horoscop 2021. Cele mai norocoase zodii: avantaje majore de la 1 ianuarie

Anul 2021 se preconizeaza a fi cu mult mai bun comparativ cu 2020. Nativii zodiilor vor pasi cu dreptul in noul an pentru ca norocul o sa le zambeasca pe toata durata anului. Horoscopul 2021 pentru fiecare zodie in parte Berbec Pentru Berbeci va fi un an foarte bun, poate cel mai bun. Trebuie sa .

Cele mai bune aplicatii de iPhone si iPad din 2020: Apple a anuntat premiile

Intr-un an incredibil de complicat pentru foarte multi dintre noi, la fel ca Google in urma cu cateva zile, Apple a decis care sunt cele mai bune aplicatii din 2020. Lista castigatorilor de.

Cum se fac cele mai bune sarmale in foi de varza murata. Reteta lui Chef Scarlatescu

Chef Catalin Scarlatescu este unul dintre cei mai apreciati bucatari din Romania, astfel ca nu e de mirare ca toata lumea doreste sa-i afle retetele cu care isi rasfata prietenii si familia. Anul acesta este musai sa incercati reteta lui de sarmale, dar sa afli si trucul pe care il foloseste Cheful de la Chefi .

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )