Libnet.ro
UNICEF

07:00

Horoscop 2021. Cele mai norocoase zodii: avantaje majore de la 1 ianuarie

Playtech Playtech,
Horoscop 2021. Cele mai norocoase zodii: avantaje majore de la 1 ianuarie

Anul 2021 se preconizeaza a fi cu mult mai bun comparativ cu 2020. Nativii zodiilor vor pasi cu dreptul in noul an pentru ca norocul o sa le zambeasca pe toata durata anului. Horoscopul 2021 pentru fiecare zodie in parte Berbec Pentru Berbeci va fi un an foarte bun, poate cel mai bun. Trebuie sa . continuă pe Playtech

Horoscop. Ele sunt cele mai violente zodii. Nativii astia bat pe oricine, oricand

Agresivitatea zodiillor este aprinsa din diverse motive, ele se manifesta diferit. Iata care sunt cele mai violente zodii si ce anunta acest horoscop. Horoscop. Ele sunt cele mai violente zodii Berbec Guvernat de Marte, Zeul Razboiului, Berbecul este printre cele mai agresive semne. Este impulsiv, intai loveste, iara poi cre explicatii. E aprig la manie, .

Horoscop 3 decembrie 2020. O zi cel putin ciudata pentru mai multe zodii

Horoscopul zilei de 3 decembrie 2020. Afla ce iti rezerva astrele in functie de zodie, iar numerele norocoase sunt 5, 14, 19, 34, 45. Unde mai pui ca culorile care iti poarta noroc sunt verde deschis si bej. Horoscop joi, 3 decembrie pentru fiecare zodie Berbec Pentru Berbeci, anumite obligatii si indatoriri parca le stau .

Cum faci acasa cele mai bune scovergi. Secretul retetei pastrat zeci de ani

O reteta usoara de scovergi, precum pregatesc bunicile, poate sa fie descoperita in bucataria gospodinelor din Baragan. Cu ingrediente simple, asa cum erau pregatite ele la tara, simple sau cu branza, acestea sunt un deliciu. Cum faci acasa cele mai bune scovergi Astfel caGela Dumitrache, o invatatoare din comuna Unirea, pasionata de gatit, inca mai .

Cele mai bune aplicatii de iPhone si iPad din 2020: Apple a anuntat premiile

Intr-un an incredibil de complicat pentru foarte multi dintre noi, la fel ca Google in urma cu cateva zile, Apple a decis care sunt cele mai bune aplicatii din 2020. Lista castigatorilor de.

Cum se fac cele mai bune sarmale in foi de varza murata. Reteta lui Chef Scarlatescu

Chef Catalin Scarlatescu este unul dintre cei mai apreciati bucatari din Romania, astfel ca nu e de mirare ca toata lumea doreste sa-i afle retetele cu care isi rasfata prietenii si familia. Anul acesta este musai sa incercati reteta lui de sarmale, dar sa afli si trucul pe care il foloseste Cheful de la Chefi .

Zendaya, cele mai elegante aparitii la evenimente

Zendaya reuseste sa impresioneze de fiecare data cand isi face aparitia pe covorul rosu al vreunui eveniment important. Va invitam sa admirati cateva dintre cele mai elegante aparitii ale actritei pe red carpet.

Catalin Cirstoveanu, ingerul Copiilor, despre cele mai emotionante momente din cariera sa. Imaginile pe care nu le poate uita niciodata

Medicul Catalin Cirstoveanu, seful sectiei de Terapie Intensiva pentru nou-nascuti de la Spitalul Marie Curie, supranumit ingerul copiilor, a vorbit in exclusivitate la Antena 3 despre cele mai emotionante momente pe care le-a trait de-a lungul carierei sale.

Tanar si nelinistit, unul dintre cele mai lungi seriale din istoria televiziunii americane. CBS a anuntat cand va difuza episodul cu numarul 12.000

Celebrul seria, urmarit de zeci de generatii, alaturi de bunici, parinti sau chiar si de copii a ajuns la episodul cu numarul 12. Tanar si nelinistit este unul dintre cele mai lungi seriale din.

Toamna 2020, in top 3 cele mai calduroase toamne din ultimii aproape 60 de ani

Toamna 2020 este a treia cea mai calduroasa toamna din ultimii aproape 60 de ani, iar luna noiembrie a acestui an este una dintre cele mai secetoase din 1961 incoace, potrivit meteorologilor.

CBS va transmite episodul 12.000 din Tanar si nelinistit, unul dintre cele mai lungi seriale din istoria televiziunii americane

CBS va transmite, marti, episodul 12. 000 al serialului Tanar si nelinistit The Young and the Restless, unul dintre cele mai lungi din istoria televiziunii americane.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2344 seconds )