Libnet.ro
UNICEF

10:15

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Dolarul

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Dolarul

Profesorul intreaba clasa: Daca aveti un dolar si-i mai cereti unul tatalui, cati bani aveti? Bula ridica mana si zice: Un dolar. Nu stii matematica, zice profesorul dezamagit. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Poruncile

- Bula, cate porunci exista? - intreba profesorul. - Zece, domnule profesor. - Si ce se intampla, daca nu respecti una dintre ele? - Raman noua.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Maslina

Bula merge cu familia la restaurant. Deranjand-l pe taica-sau: -Tata, tata de ce maslina din farfuria ta are picioare? -Cum, ma Bula, tu ai innebunit? -Atunci inseamna ca mananci al treilea.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Diplomat

- Bula, ce inseamna sa fii diplomat? - Sa te gandesti de doua ori inainte si pe urma sa nu spui nimic.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Baia

- Alinuta , fii draguta si fa-i o baie fratelui tau. Dupa vreo juma de ora tatal intra in baie . Alinuta il tinea de urechi pe fratiorul sau si il tragea prin apa. - Alinuta , mai pune mana si mai freaca-l si.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: in tren

Doi ardeleni se intorc cu trenul de la Bucuresti. La un moment dat,in apropiere de Cluj,Ion catre Gheorghe: -Mai Gheo,cum crezi tu ca se zice corect:Cluj sau Cluuuuj? -D-apoi, eu cred ca Cluuuuj. -Da de.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Spital

- Alo, mama, nu te speria, te rog sa nu intri in panica, nu e nimic grav, dar sunt la spital! Manole, esti medic de zece ani, nu mai spune asta de cate ori ma suni.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Lemnele

Doi moldoveni, in curte: - Bai, Gheorghe, vrei sa te ajut la crapat lemnele? intreba Ion. - Sigur, dar cum facem? - Pai tu lovesti cu toporul, iar eu icnesc! .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Linistea

Copilotul: De unde vine linistea asta?! Pilotul: De la motoare .

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Groapa

Doi olteni, Ion si Gheorghe vroiau sa sape o groapa pentru a sadi un pom. Sapa oltenii nostri ce sapa si la un moment dat Ion il intraba pe Gheorghe: - Ba Gheorghe, dar noi ce facem cu mormanul asta de pamant care.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: La volan

Un politist opreste un conducator auto care avea doar un singur ochi. Politistul: - Domnule, aveti doar un singur ochi. Nu ar trebui sa fiti la volanul unei masini! spuse politistul. - E in ordine,.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )