Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cele mai tari bancuri despre uituci. Cum isi gaseste un preot bicicleta dupa ce rosteste decalogul la o slujba

Adevărul Adevărul,
Cele mai tari bancuri despre uituci. Cum isi gaseste un preot bicicleta dupa ce rosteste decalogul la o slujba

Va prezentam o colectie de bancuri despre uituci. Ne puteti scrie la sectiunea de comentarii propriile bancuri de acest fel pe care le stiti. continuă pe Adevărul

Cele mai bune bancuri despre bucatari. Cum se razbuna un bucatar chinez pe marinarii unui vas american

Pe internet circula multe bancuri si glume pe seama bucatarilor. in cele ce urmeaza va vom prezenta o colectie cu zece dintre cele mai inspirate bancuri care au in prim-plan bucatarii.

Cele mai reusite bancuri din ring. Solutia haioasa a unui antrenor de a-si incuraja elevul in pericol sa piarda meciul de box

Boxul si pugilistii sunt subiecte preferate intre glumele autohtone. Va prezentam o colectie de bancuri pe aceasta tema. Propriile glume din aceasta categorie le puteti scrie la sectiunea comentarii.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI:Cusca de caine

Am avut o viziune din viitor. Un oltean isi facea cusca la caine dintr-o carcasa de iPhone 65.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Planuri de viitor

Un moldovean, vorbind despre planurile sale de viitor: Bluji am, jeaca-mi cumpar, o leaca di bataie stiu . acu ma duc la Bucuresti! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Elevi

Profu de fizica o intreaba pe Alinuta: -Stii care sunt cele doua cuvinte pe care le folosesc cu precadere elevii? - Nu stiu. -Exact! Astea sunt! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Painea

Merge Bula la un magazin alimentar. Bula: - Buna ziua! Fiti amabila, aveti paine? Vanzatoarea: - Da, avem! De care doriti? Bula: - Pai, aveti mai multe modele? Vanzatoarea: - Da! De azi, de ieri si de.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Gemeni

Badea Gheorghe se plimba pe strada cu cei doi copii ai lui. Un cunoscut care il vede, ii spune: Bade Gheorghe, ce faini copiii ai! Si ce mai seamana intre ei! Dapai cum nu, ca doara is gemeni.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Rechini

Se intalnesc doi rechini: Ieri am inghitit un oltean. Trei zile am mai putit a praz! La care celalalt: Eu am inghitit acum cateva zile o blonda. Avea capul asa de gol ca trei zile nu m-am mai putut.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Blocuri

Doua blocuri stau in pom. Trec doi politisti pe acolo. Zice unul: Ce cautati mai aici? La care, un bloc: De ce, e deja ora cinci?! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Brad de Craciun

Doua blonde hotarasc sa mearga in padure sa-si caute brad de Craciun. Dupa cateva ore de cautare, una dintre ele ii spune celeilalte: Asa nu mai merge! Eu propun sa luam primul brad pe care il.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )